Ganxsta Zolee és Dopeman a 90-es években zeneileg és barátilag is elválaszthatatlan volt, de egy összeveszés után valóságos háború alakult ki köztük. Most azonban megtört a jég.

Vége a rapperháborúnak: húsz év után kibékült Ganxsta Zolee és Dopeman

Fotó: RTL/Keresztanyu

Az elmúlt két évtizedben a két rapper egyáltalán nem vállalt közös szereplést. A kibékíthetetlennek hitt feleket végül Ábrahám Róbert hozta össze a Heti Freak Show műsorában. A két fenegyerek nagy találkozását és békülését a Blikk kamerái rögzítették, a forgatást követően pedig meg is szólaltak nekünk, a bennük dúló érzésekről. 

"Nagyon-nagyon csípem a Lacit. Semmilyen kibékülés nincs, mert nem voltunk összeveszve" – mondta Ganxsta Zolee a Blikk TV kamerái előtt. 

"Sokáig úgy éltem, hogy nem volt más igazság, mint az én igazságom.Mindig igyekeztem.... igazságos lenni. Magamat úgy meghatározni, mint a jó figura, és ehhez képest cselekedni, de ebben a működésemben én nagyon sok mindenkit megsértettem, mert nekik is volt igazságuk. Úgy, ahogy ők is megsértettek engem. Három a magyar igazság, és egy a ráadás" – hangsúlyozta Dopeman, aki szerint egyikőjük sem változott semmit, gyerekek lesznek egész életükben. Ez az ő nagy titkuk, ezt tudják tanítani a közönségnek.

Forrás: Blikk

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.