Kápolna is beadta a derekát, elmarad az énekesnő koncertje, Gyöngyös viszont még kitart Dolly mellett. Már az énekesnő Facebook-oldala is elérhetetlen.

Tovább dagad a botrány az állatkínzás miatt – Nem lesz Dolly koncert Kápolnán sem

Kép: YouTube / Dolly Official Story

Sorban mondják le Dolly fellépéseit menedzserének állatkínzási ügye miatt – írta meg a Propeller.hu is. A jóérzésű embereket felháborította, amit a menedzser kutyákat szaporító telepén találtak, az állatvédők pedig az énekesnőt sem kímélik.

A Szurkolók az állatokért nevű egyesület – a helyi állatvédőkkel karöltve – akarta elérni, hogy a kápolnai önkormányzat mondja vissza Dolly fellépését a helyi falunapon. A Heol.hu arról számolt be, hogy – ahogy már több helyen – itt is sikerrel jártak:

Mindamellett, hogy önkormányzatunk elkötelezett az állatvédelmi törekvések mellett, nem mondtuk le a fellépését, tekintettel arra, hogy a falunap közelsége miatt ez jelentős összegbe került volna, amit a petíciót benyújtó szervezetek bizonyára nem fizettek volna ki. A helyzet orvoslása érdekében felvettük a kapcsolatot a művésznővel, és abban állapodtunk meg, hogy lemondja a fellépését és addig nem vállal újabb szereplést, amíg nem tisztázódik a személye az ügyben

– idézi a lap Berecz Kálmán polgármestert.

Azt is írják, az ugyancsak célkeresztbe került gyöngyösi önkormányzat nem mondja le a fellépést; arra a tervek szerintegy év múlva kerül sor, amikorra a rendőrség talán tisztázza Dolly szerepét az ügyben.

Dolly hivatalos Facebook-oldala is elérhetetlen már, ahol szintén sokan támadtak az énekesnőre.

Dolly egy korábbi közleményben kijelentette: megszakította a kapcsolatot a munkatársával, sőt, kilenc ebet maga mentett ki az áldatlan körülmények közül.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Minden állatkínzót ki kell csinálni.
pacal
Sosem bírtam ezeket a geciket, meg a lenyúlt nyálas zenéjüket. Cigány mind! Fenyő, Szikora, Dolly... és a többiek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.