Legindi Tímea, Suhajda Szilárd felesége szeretné befejezni azt a könyvet, amit még férjével együtt kezdtek el írni.

Suhajda Szilárd felesége nagy bejelentést tett az alpinistáról

Suhajda Szilárd könyvét özvegye fejezi be. Forrás: Facebook

Az elmúlt évek folyamán benne, bennünk saját igényként, és sokak biztatására felmerült egy könyv megírásának a gondolata. Azt gondoltuk, hogy akkor lesz az egy kerek egész, ha az Everest is szerepel majd a történetben. Szerepel, de nem így…

– írta Legindi a Facebook oldalán.

Suhajda Szilárd május 20-án este indult el a Mount Everest csúcstámadására, de nem tért vissza a hegyről. szombatra lett biztos, hogy nem élte túl a túrát. A családja kérte, ha meg is találják, hagyják a hegymászó holttestét a Mount Everesten – írja a Telex.

Szilárd már tevékenyen nem fog tudni részt venni az általa már elkezdett könyv befejezésében, de mivel minden szellemi termékének örökösei mi vagyunk Somával, ezért feladatomnak érzem azt, hogy én ezt megtegyem. Nem ma, nem holnap, de nem is annyira a távoli jövőben mindenképpen sort fogok erre keríteni: Szilárd és az ő méltó emléke megérdemli ezt

– írta Suhajda Szilárd felesége.

Forrás: Facebook, Telex
Fotó: Facebook

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fenyöfa58
Ki lessz a következö agyhalott öngyilkos ISTEN jelölt !!???Berki , után majd Suhajda is vissza üzenget 40 nap után a tulvilágrol ???
looper
Nyilván nem másztam meg az Everestet, de nem csodálkoznék, ha előkerülne pár húzós kép, ahogy éppen mászom fel az Everestre egy alsógatyában.
ittott
most kell a PR. növeli a keresletet. lassan hullagyalázás lesz a dologból
izéke
@Shikari: te csak orbán igazmondásait olvasod,kb olyan hosszú mint a hindu marhahúsétel receptek :))))))))
jesz
Talán csak hegyi legenda lesz belőle, de egy Suhajdát jól ismerő serpa állítja, hogy szerinte Suhajda fenn volt a csúcson, mert hagyott egy olyan jelvényt, ami az övé volt. Ezt a serpa látta, mert egy gazdag mászóval ment a csúcsra, és akkor figyelt fel a jelvényre..a serpa szerint lefelé menet már nem tudta koordinálni a lépteit...csak a sátrát találták meg, ő sehol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.