Hosszú csend után szólalt meg a fitneszguru. 

Schobert Norbert a 200 milliós adósságáról: "Ennyi erővel azzal is vádolhatnának, hogy megöltem valakit"
MTI Fotó: Balogh Zoltán

Schobert Norbert az Indexnek adott interjút, amelyben a fitneszedző egyebek mellett elismerte, hogy vállalkozása, a Norbi Update 2022-ben veszteséges volt: a Gazdasági Versenyhivatal 40+23 milliós büntetésével 200 millió forint körül mozog a cég adóssága. Innen az üzletember szerint lehetetlen már felállni.

Schobert az interjúban több ponton is kifogásolta a versenyhivatal döntését. Szerinte „szavakba kapaszkodik a GVH”. Kiemelte a versenyhivatal szóhasználatában a feltételes módban lévő „megtéveszthette” szót, illetve, hogy a termékek élettani hatását nem vizsgálta meg a szervezet, mivel az nem hatásköre.

"Ez olyan, mintha azt mondanák, hogy én ölhettem meg valakit. Ezt nem tudják igazolni, nincsen nyom, nincs videófelvétel, rendőrségi bizonyíték sincs, ügyészségi, bírósági per sincs, de el vagyok ítélve"

- mondta Schobert az interjúban, amit itt lehet elolvasni.

Forrás: Index.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
abbahagyhatná már a magamutogató közszereplést...kezd úgy viselkedni, mint a trombitás elítélt...
puszt
„a termékek élettani hatását nem vizsgálta meg a szervezet, mivel az nem hatásköre." Neked viszont igen, ha azokkal a hatásokkal hirdeted a terméket! Mindig azért büntetnek, h a hirdetett hatások nem bizonyítottak, nem léteznek, bla bla bla... Csak az a szomorú, h ezzel, és a feleséged, családod kihasználásából, és a hülyékből ilyen sokáig éltél jól rendőrésszel... Kezd el pornopromózni családodat, hátha hoz vmit a konyhára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.