A legkínosabb, politikusok lemondásához vezető sztorik gyakran elég viccesek.

Itt vannak a legkínosabb politikussztorik – Szájer Józsefé is szerepel közöttük

dr. Szájer József is felkerült a listára. Forrás: Pixabay

A Politico most összeállított egy listát belőlük, ilyeneket szedtek össze:

Bjørnar Moxnes norvég balos pártvezető napszemüveget lopott az oslói reptéren, a kamera előtt. „Sokan kérdezték tőlem, hogy csinálhattam ilyen hülyeséget. Magamtól is sokszor kérdeztem ezt az elmúlt hetekben. Nincs rá jó magyarázatom” – idézi az RTL.

Neil Parish brit konzervatív képviselő tavaly a képviselőházi ülésteremben nézett pornót. Először azzal próbálta kimagyarázni magát, hogy traktorokat keresett a neten, később azonban elismerte, hogy célirányosan böngészett.

A francia fejlesztési miniszter 2010-ben 116 500 euróért bérelt magángépet, hogy elutazzon a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére szervezett nemzetközi segélykonferenciára. Egy másik pedig 12 ezer euró közpénzt költött kubai szivarokra.

Emmanuel Macron francia elnök egyik legfőbb támogatója volt a háromgyerekes Benjamin Griveaux párizsi polgármesterjelölt, akiről kiderült, hogy szexuális tartalmú üzeneteket küldözgetett egy ismeretlen nőnek.

Heinz-Christian Strache német alkancellár Ibizán egy magát gazdag orosznak kiadó nővel egyezkedett, aki felajánlotta, hogy megszerzi és a politikus szolgálatába állítja az egyik legfontosabb osztrák lapot, közbeszerzésekért cserébe.

Darij Krajcic szlovén képviselő kiakadt, amikor egy szupermarketben nem szolgálták ki, és úgy döntött, hogy egy szendvics ellopásával próbára teszi éberségüket.

1999-ben az egész Európai Bizottság lemondott, miután független szakértői jelentés tárta fel az intézményt átható korrupciót és nepotizmust.

2013-ban Petr Necas cseh miniszterelnök mondott le, miután kiderült, hogy kabinetfőnöke, Jana Nagyova, akivel viszonya volt, a katonai hírszerzés felhasználásával kémkedett a kormányfő felesége után. A történet utóélete, hogy lemondása után Necas elvált feleségétől, nem sokkal később viszont összeházasodott Nagyovával.

Gyönyörű magyar siker a listán Szájer Józsefé: a fideszes politikus 2020-ban egy, a kijárási korlátozás ellenére megtartott 25 fős meleg orgiáról menekült el, a rendőrök ezután Szájert egy brüsszeli eresz tövében fogták el, ekivel a hátizsákjában. A Fideszben napirenden van Szájer reaktiválása.

Forrás: Politico, RTL
Fotó: Pixabay

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A magyar ""politikus"" se alávalóbb nyugati társánál! A magyar politikai élet tagja csak ezt a tényt akarta igazolni!
Clavigo
@namihami: A nemzeth Joci nénije..elöl bácsi,hátul néni...:):):):)
ómió
Gréczy efftárs, ugye, "büszkén viseli"!?
ómió
@m73: Mi van, aberró!? Hazudozás helyett inkább a bárcáskurva anyádat dugd!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.