Egyedül el sem engedik sétálni. 
Galambos Lajos állapota egyre romlik a börtönben, már sétálni is csak kísérővel tud

MTI Fotó: Lakatos Péter

Több mint három hónapja vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe Galambos Lajos, akit víz-, gáz- és áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónap börtönbüntetésre.

A Ripost információi szerint Galambos Lajos állapota folyamatosan romlik. A zenész az első naptól kezdve egészségügyi részlegen van, folyamatos felügyelet mellett, a részleget el sem hagyhatja kísérő nélkül.

"Helyesek az értesüléseik, Galambos Lajos most már kizárólag kísérővel képes sétálni, egyedül el sem engedik. Kísérik a bv-boltba, ahol vásárolhat, illetve az egészségügyi sétáin is mellette kell legyen valaki"

– nyilatkozta a lapnak dr. Csontos Zsolt, a zenész ügyvédje.

Forrás: ripost.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
de a terrorista budaházi kegyelmet kapott.../ nem lajcsi védelmében mondom../...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakukkmadár
Gyakorlatilag a többi rabhoz képest gyógyüdülésen van, és még ezt sem bírja szegény, adjunk neki kegyelmet, csak pár tízmilliót lopott!
izéke
Ha háziőrizetben lehetne,rohamosan javulna az állapota. Svindlis alak,direkt rájátszik és éhezteti magát,hogy minél hamarabb kiengedjék a sittről és még az áldozat szerepében is tetszeleghet. Kapjon be pár "trombitát" a zuhanyzóban és hátha jobban lesz
Dr. Proktor
A valódi trombita fúvásáért nem jár kegyelem!
Bezzeg a bőrklarinétosok...
Menőmanó
@Nessy: Pontosan, terroristára szükségük van, tolvajból viszont így is többlet van.
sokanvagyunk
A mostani, folyamatos 24 órás szoros felügyeletet - amire ezek szerint állapota miatt szüksége van - nem überelheti egy laza házi őrizet.
jesz
most végre megszabadulhat a felesleges kilóitól, tíz-húsz kiló fogyás után bátran nyilatkozhatja, hogy íme ezt eredményezte, hogy ártatlanul bezárták...nagy színész, az biztos...

Miközben több milliárdos vagyona van, nem szégyell ripacskodni...a házi őrizetben töltött büntetés csak jobb, mint sitten guggolni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.