Mint pénteken kierült, Tóth Gabi és a vele hírbe hozott táncos szülei is ismerik már egymást.

Alekosz borkaizva fejtette meg Tóth Gabi válását, Lakatos Márk még Novák Katalint is belekeverte

Fotó: Facebook/Pócs János

Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt?

– Nagy Alekosz ezzel kommentálta Tóth Gabi válását a Facebook-oldalán. Hozzátette, Tóth „nyugodtan adja vissza pártkönyvét”, mert ezek után szerinte nincse helye a Fideszben az énekesnőnek. Ezt üzente még Tóthnak:

Hogy idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed, az biztos.

Lakatos Márk sem hagyta szó nélkül a közéleti botrányt, melynek részleteiről mi is beszámoltunk. A stylist egy TikTok videóban szólt be az énekesnek, illetve Novák Katalin köztársasági elnöknek is:

Innen visszafele tekintve ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud. De az, aki őt felbérelte erre, mondjuk, teszem hozzá, Novák Katika, mert ugye akkor ő még a családügyi minisztériumban volt, ő nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztény érzületnek és mindennek az, ha tényleg Tóth Gabika és kedves férje lesz ennek az arca?

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad eredeti hang – Lakatos Márk

Mindeközben nagyon úgy fest, Tóth Gabit már ismerik annak a táncosnak a szülei, akivel hírbe hozták

– szúrta ki a Story. Papp Máté édesapja ugyanis szintén hivatalos volt Pócs János konferenciájára, ahol az énekesnőt lefényképezték a táncossal. Reddit-felhasználók pedig azt is kiszúrták, hogy Tóth már a közösségi oldalakon is ismerőse a táncos édesanyjának. De az énekesnő édesapja is ismerheti Papp Mátét, ugyanis az erdélyi turnéra – ahová Tóth nemrég a Fricska táncegyüttessel érkezett – ő is elutazott. A lap elérte a táncos menedzserét, aki – mint írják – semmit sem cáfolt, viszont nem is engedte nyilatkozni Papp Mátét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Vak megszólja a világtalant...a két akadémista
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Vak megszólja a világtalant...a két akadémista
Nyírfa
Szóval, tart egy ideje. "Krauszom" sem az az ember, aki egyébként számot tartana az érdeklődésemre, de most kezdem sajnálni.
jancsipapa
@izéke: Lesz itt még több "hatalmas sztár " akiszerepelni akar...
vacsi
Áruljátok már el, ki az a Tót Gabi, akiről újabban minden hír szól? Azt sem tudtam, hogy van ilyen...
Sakk Matt
@vacsi: Hol élsz, pánikszobában? Tudom, te az a típus vagy, akinek nincsen TV-je, de amíg volt, addig is csak a Mezzo csatornát nézted : P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.