Mint pénteken kierült, Tóth Gabi és a vele hírbe hozott táncos szülei is ismerik már egymást.

Alekosz borkaizva fejtette meg Tóth Gabi válását, Lakatos Márk még Novák Katalint is belekeverte

Fotó: Facebook/Pócs János

Hát mit képzel ez! Borkaisat játszik az egész ország előtt?

– Nagy Alekosz ezzel kommentálta Tóth Gabi válását a Facebook-oldalán. Hozzátette, Tóth „nyugodtan adja vissza pártkönyvét”, mert ezek után szerinte nincse helye a Fideszben az énekesnőnek. Ezt üzente még Tóthnak:

Hogy idén a tűzijátékot te már nem a páholyból nézed, az biztos.

Lakatos Márk sem hagyta szó nélkül a közéleti botrányt, melynek részleteiről mi is beszámoltunk. A stylist egy TikTok videóban szólt be az énekesnek, illetve Novák Katalin köztársasági elnöknek is:

Innen visszafele tekintve ez nem is Gabikának a hibája, mert ő ennyit tud. De az, aki őt felbérelte erre, mondjuk, teszem hozzá, Novák Katika, mert ugye akkor ő még a családügyi minisztériumban volt, ő nem gondolta végig, hogy vajon jó reklám lesz-e a nagy magyar családeszménynek, a keresztény érzületnek és mindennek az, ha tényleg Tóth Gabika és kedves férje lesz ennek az arca?

@lakatosmarkstyle Neled meghozták Gabiék a kedvedet a családalapításhoz? Én gondolkodom, hogy férjhez megyek és énekelve szülök. #csillagszóró #nincsbiras #magyartiktok #cirkusz #válás #fy #foryou #nekedbelegyen #nekedbeakaromlatni #nekedbe #freelove #csaladazcsalad eredeti hang – Lakatos Márk

Mindeközben nagyon úgy fest, Tóth Gabit már ismerik annak a táncosnak a szülei, akivel hírbe hozták

– szúrta ki a Story. Papp Máté édesapja ugyanis szintén hivatalos volt Pócs János konferenciájára, ahol az énekesnőt lefényképezték a táncossal. Reddit-felhasználók pedig azt is kiszúrták, hogy Tóth már a közösségi oldalakon is ismerőse a táncos édesanyjának. De az énekesnő édesapja is ismerheti Papp Mátét, ugyanis az erdélyi turnéra – ahová Tóth nemrég a Fricska táncegyüttessel érkezett – ő is elutazott. A lap elérte a táncos menedzserét, aki – mint írják – semmit sem cáfolt, viszont nem is engedte nyilatkozni Papp Mátét.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Vak megszólja a világtalant...a két akadémista
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Szóval, tart egy ideje. "Krauszom" sem az az ember, aki egyébként számot tartana az érdeklődésemre, de most kezdem sajnálni.
jancsipapa
@izéke: Lesz itt még több "hatalmas sztár " akiszerepelni akar...
vacsi
Áruljátok már el, ki az a Tót Gabi, akiről újabban minden hír szól? Azt sem tudtam, hogy van ilyen...
Sakk Matt
@vacsi: Hol élsz, pánikszobában? Tudom, te az a típus vagy, akinek nincsen TV-je, de amíg volt, addig is csak a Mezzo csatornát nézted : P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.