Az énekesnő eloszlatta a kétségeket. 
Nem szegi meg az ígéretet: mégis Tóth Gabi szegi meg a kenyeret augusztus 20-án a Várkert Bazárban

Az énekesnő közvetlenül az ünnepélyes kenyérszeletelés előtt fog koncertet adni 17 órától a hagyományosan a Várkert Bazárban tartandó rendezvényen, majd 18 órától a Magyar Pékszövetség Szent István-napi kenyereivel foglalkozik majd – írta meg a Blikk.

Korábban írtunk róla, hogy a Szent István-nap hivatalos programból kikerült az énekesnő neve: a szervezők akkor annyit írtak, hogy


„A magyar pékszövetség kenyereinek ünnepélyes megszegése”.

Vasárnap délután viszont maga az énekesnő oszlatta el a kétségeket, és az Instagram-oldalán jelentette be, hogy mégiscsak ő szegi meg a kenyeret. 

„Gyertek, mulassunk együtt, a végén még felszelem az ország kenyerét is!”

- mondta Tóth Gabi a közösségi oldalán. A kenyérszegés előtt 17 órától az énekesnő a Fricska Táncegyütessel lép fel.

Forrás: Blikk.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
De, ugye azért az előző napok után legalább kezet mosatnak vele! Ki tudhatja, hogy mi mindent fogdosott össze! És remélem, hogy nem harapja, csak töri majd azt a kenyeret!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Jó fényt vet Magyarorszagra ennél a szintnél lejebb már nem is lehet. A meglepő az lett volna, ha nem ez az ájtatos manó, megjátszott keresztény NER lovagina kapja ezt a feladatot. Amúgy nagyon unalmas már. Aztán meg sír, hogy őt mindenki bántja. Diszkréció, kicsit visszafogottabb élet. Ja, az neki nem megy, mert akkor nem csörömpöl a kassza.
kulabombaafityiszre
Örülhetnek a fidernyákok,a repedthangu,repedtseggü ner ribancuk szeli meg a kenyeret .
Eladott Ország
@FLETÓ: Orbán Sára cége felvette a tevékenységi körébe a könyvkiadást- és kereskedelmet. Libri? Még szerencse, hogy Anikó asszony már kivénhedt, mert fialt volna még vagy 8-at és nem győznénk tartani ezt a sok ingyenélő férget, aki apuci szaros farvizén evezget a milliárdosok klubjába. Nyugi, ott vannak az unokák is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.