A papagájok egyik legelterjedtebb tulajdonsága, hogy képesek leutánozni hangokat, többek között az emberi beszédet is, tehát képesek megtanulni beszélni. Erre persze nem minden faj képes, de bőven akadnak olyanok, amelyek igen. Ha szeretnénk megtanítani tollas barátunkat beszélni, akkor sok türelemre lesz szükségünk. A papagájok társas lények, bár ha beszédre szeretnénk őket tanítani, ösztönözni, akkor célszerű külön

Forrás: hmeirt.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@KisTehen: Szerintem inkabb a fideSSes papagaj kommandora gondoltal. Ezek az 1 bitesek mondjak vissza szorol szora azt amit a fuhreruk kibofog. A legrohejesebb pelda, az szovivo csaj, valamilyen Alexandra boffogese volt, amiben az volt kepes ismetelni O1G utan szabadon, hogy bevitt egy oklost az inflacionak, amitol az terdre rogyott. Hat ezen szetrohogtem magam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.