A kommentelő követők szerint Kulcsár Edina így tökéletes, ahogy most van.

Kulcsár Edina durván lefogyott a szülés után – Azt kérik tőle, már ne fogyjon tovább

A modell és influenszer Kulcsár nemrég adott életet harmadik gyermekének – ő az első közös gyereke új férjével, a rappel G.w.M-mel. Talán nem meglepő, hogy a terhesség alatt jó pár plusz kiló felszaladt rá, amit aztán igyekezett minél hamarabb leadni. Ennek többek között az is lehetett az oka, hogy több durva, lehúzó kommentet is kapott a képei alá, miszerint túlságosan elhízott – volt, aki egy bálnához hasonlította a celebet.

Most ezért is mutathatta meg büszkén, hogy mennyire lefogyott, milyen csinos lett nem is sokkal a szülés után. 

Kulcsár a Budapest Fashion Weekre érkezett egy testhezálló, csillogó rózsaszín ruhában, amiben megmutatta új alakját egy csábos sétálgatás közben. A videó ide kattintva elérhető. 

Látható, hogy a kommentszekcióban sokan dicsérik őt, kifejezetten azt, hogy nem annyira csontsovány, mint a többi celeb. Éppen ezért azt kérik tőle a követői, hogy már ne fogyjon tovább, így van jó, ahogy van. 

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Juhász István
El kell ismernem, hogy valóban egy GYÖNYÖRŰ, SZÉP nőről van szó. DE !!! Kell ennek országos hirnek lennie ? Ha valmelyik celeb / merthogy mindegyik ismert személy előbb- utóbb azzá lesz... /, hizik, fefogy üdül valahol, egyáltalán él, és létezik, abból bulvár- hirt kell csinálni. Lassan mát törvényszerűvé válik az.
balos
@Juhász István: A celeb nálam a kurva és a himringyó neres megfelelője!Vannak dolgok amik,nem nyílvánosak a morállal rendelkezők szerint!A hulladék szívesen dicsekszik!Lásd a dajcs szargyártó németzsoti stb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.