Kiakadt a Hazatalálsz stábja Tóth Andira: állítólag nem lehetett rá számítani a forgatások ideje alatt.

Szörprájz: botrányosan viselkedett Tóth Andi

Élőben állítólag sokkal ijesztőbb. Forrás: Youtube

Tóth Andi elvállalta a TV2 Hazatalálsz című sorozatában Orsi karakterének megformálását. A nézők imádták őt, de a korábbi nyilatkozata alapján Andi is élvezte a színészkedést. Most azonban durva dolgok kerültek napvilágra: az énekesnő állítólag jócskán nehezítette a sorozat forgatását, ki is akarták dobni – írja a Blikk.

Többször is – összesen talán négyszer – veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot a menedzsere útján, betegségre hivatkozva. Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat

– mesélte, egy, a neve elhallgatását kérő bennfentes a hot! magazinnak.

Úgy tudni, nem maradt következmények nélkül Andi viselkedése: a többi kollégára való tekintettel a produkció úgy döntött, Andinak a fentiek miatt távoznia kell a sorozatból. A karakterére még válogatást is tartottak, de végül meggondolták magukat és Andival fejezték be a fennmaradó forgatási napokat. A magazin megkeresésére így reagált a TV2:

A Hazatalálsz stábja a napokban befejezi/befejezte a forgatást. Tóth Andi, ahogy a korábbi évadban is, mellékszereplőként tűnik fel a sorozatban, és a produkció mindent jelenetet leforgatott vele, amit tervezett

– írta a csatorna.

Forrás: Blikk, hot!
Fotó: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ja kérem, akulturáltságot nem lehet egy párthoz csapódással megszerezni! Pláne, ha az iskolapélda is komoly hiátusokkal bír!
A buta qrva, még ha pártszimpatizáns is lesz, még buta qrva marad!
pultosjocó
így jártok ,kellett nektek román ribanc..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok