A Qualitas Gimnázium igazgatója azt állítja: nem igaz, hogy az iskola működési engedélyét visszavonták.

Megszólalt a múlt héten tanítás közben kiürített Qualitas Gimnázium igazgatójaRTL

Nem igaz, hogy az iskola működési engedélyét visszavonták

– írja közleményében Ott Ferenc, a múlt hét kedden tanítás közben kiürített Qualitas Gimnázium igazgatója. Ott hozzátette: a kormányhivatal csak a visszavonás lehetőségéről kezdett vizsgálatot.

A múlt hét folyamán az iskola tanulóinak családjait személyesen keresték fel a kormányhivatal munkatársai, arról is informálva őket, hogy melyek azok az iskolák, ahol a diákok folytathatják tanulmányaikat, miután a Qualitas székhely nélkül maradt, ezért a hivatal köteles visszavonni az engedélyét – emlékeztet a 24.hu.

Ezzel szemben az igazgató most azt írja:

A vizsgálat eredménye nem lehet kérdéses. Jogilag székhelyünk, iskolánk a mi tulajdonunkban van. A végrehajtó szeptember 12-i cselekménye kapcsán birtokvédelmi eljárást kezdeményeztünk. Az iskola tanulóival, pedagógusaival szembeni szégyenletes eljárás után két nappal már új alternatív megoldást találtunk a további működésre. Ezen alternatív megoldást jelentő iskolaépületben a tulajdonos 12 tanterem kizárólagos használatára adna lehetőséget, akár napokon belül is. Az épület 21. századi színvonalú berendezésében és esztétikájában is.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Akkor, most, amúgy, "merre hány méter"!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.