A törvény nem tudása nem mentesít a felelősség alól! Az ok-okozat hatása alól a világ és így Magyarország sem kivétel. Egy mindent átható törvény uralkodik, amit karmának hívnak.

Forrás: ezoterikus.hu
Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r8r
kedves üzenet váltó szertném ha válaszolna Kedvesem ( barátnőm et pécsi kollégiumba vették fel a Jakabhegyi kollégiumba és . Megszeretném kérdezni ez europai uniós jelleg -e ha már beléptünk ahhoz hogy fiúk lányok egy zuhanyzóban vannak kérdezem én?!Felháborodásom jelleggel teljes szerintem.kérésem ,egyenek ez ellen valamit egyéb észrevétel a a párna huzat nélkül vérfoltos stb ezt még én semn tűröm kérem valamit ejtsenek ez érdekben köszönezzel .: Resch Richárd ... Válaszát várom
balage
Elgondolkodtam, vajon kinek szól ez a fenti üzenet. Mert talán a Kollégium Vezetőségének kellene címezni, és nem itt, hanem írott levél formátumban, kinyomtatva, postára elballagva, bélyeget ragasztva és feladva.
Emellett tisztelettel kérem, hogy fogalmazza át számomra is érthetővé ezt a kis levélkét, mert pl. nem értem a következőket, idézem szó szerint:

- "Felháborodásom jelleggel teljes szerintem"
- "egyenek ez ellen valamit "
- "én semn tűröm "
- "kérem valamit ejtsenek ez érdekben "
- "ez europai uniós jelleg -e ha már beléptünk ahhoz hogy "

Bizonyára kötözködésnek fogja vélni üzenetem, de hát 2009-ben elvárnám egy minden valószínűséggel húszas évei elején járó egyéntől, hogy bírjon helyesen írni.
ugyeugye
@balage: amúgy az eredeti írás, amit feltettél, jó! :)
zsuzsu
...na én meg a nyílt üzeneten gondolkodtam el.
Isten nem,a szabad akaratot adta az embereknek, hanem a választás lehetőségét . írja Steinbeck édentől keletre

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok