A Budapesten minden évben megrendezett Nemzetközi Könyvfesztivál az egyik legnagyobb kulturális esemény. A 2023-as fesztivál különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen az előző évekhez képest még több író, kiadó és könyvkereskedő vesz részt az érdemes eseményen. A könyvek fesztiválja idén...

Feltöltő: atis3
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Igen, a könyv - az irodalom, a hiteles tájékoztatás - ünnepelni való, bár, van, aki ledarálja, van, aki elégeti és van, aki fóliázza.
Nyírfa
Igen, a könyv - az irodalom, a hiteles tájékoztatás - ünnepelni való, bár, van, aki ledarálja, van, aki elégeti és van, aki fóliázza.
csak úgy....
van elegendö fólia? remélem darálós dóri diszvendég lesz!
Nessy
Már gyűjtik toborozzák a z erénycsősz hívőket, akik minden gyerek könyvet precízen elolvasnak, nehogy a kisdedek lelki világa egy félreérthető szó miatt sérüljön ami beláthatatlan következményekkel járna! Aztán jön a fóliázás, az iró kerékbe törése, felnégyelése! Gyerekekkel a felnőtteknek szóló művek sátrai, írói nem nézhetőek meg!.
twisted metal
"Maybe I'm crazy,
Maybe you're crazy,
Maybe we'are crazy,
Probably"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.