Ez a mondat jellemzi művészetét, mely számomra nagyon sokáig ismeretlen volt. Évekkel ezelőtt egy külföldi nyaralás alkalmával "futottunk" bele egy kiállításba, ahol először láttam képeit. Megrázó, szívbemarkoló élmény.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
noga
@Evikati: Nagyon jó a bejegyzés, a múlt héten voltam Madridban és a Reina Sofia Múzeumban élőben láttam pár Capa fotót, köztük a Milicista halálát, nagy hatással voltak rám a képei. Szenzációs művész volt!
Evikati
@noga: Örülök, hogy neked is hasonló a véleményed:-) De jó neked, Madridban jártál!:-)
noga
@Evikati: nagyon gyönyörű, biztosan visszamegyünk még, 3 nap nem volt túl sok,ráadásul az idő is pocsék volt, havazott is:(
Evikati
@noga: Komolyan? Pedig Madridban nem gyakori. Már írtam itt, hogy mi is készülünk. R.Capa képeiből állandó kiállítás van?
noga
@Evikati: amikor a Kanári-szgk-en voltunk az évszázad legnagyobb esője volt, még szerencse, hogy a többi napon csodálatos volt az idő. Sztem minket kísér a rossz idő.

Biztos nagyon jó lesz a pesti kiállítás is.
Evikati
@noga: Azt hallottad, hogy "A milicista halála" c. képével kapcsolatban meggyanúsították, hogy a kép beállított és nem megtörtént halálesetet mutat be. Még ma is folynak viták erről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.