Mióta Varga Márk összejött Kulcsár Edinával az egész ország megismerte a nevét. Pedig a rapper már jó ideje producerkedik és előadóként is sok projektje volt Edina előtt is, de csupán a szakma, illetve a szűk netes közönség ismerte.

G.w.M: egy dolog a celeb, de a brand mögött álló profi zenész teljesen más

G.w.M személyisége meglepően összetett. Forrás: Youtube

A letöltései nagyon jók, a nézettsége hatalmas, a közönsége imádja – de koncertjeire már nem járnak annyian – írja a Ripost.

G.w.M neve jelenleg összeforrt a családos celeb léttel. Pedig közösségi oldalait nézve látható, hogy ki sem látszik a munkából, koncert koncertet ér a zenész életében. Vannak egészen picike helyszínek is, ahol fellép. Egy ilyen helyszínen kapták lencsevégre a rappert, akinek még színpadot sem biztosítottak, az úttesten szórakoztatta félplayback dalaival az összegyűlt közönséget, miközben a kilencvenes éveket idéző táncosai próbálták növelni a „a színpadi show-t”. A videó láttán a kommentelőket sem kellett félteni, alázták őt, ahol csak tudták – miközben nincs kis közönség, csak kis előadó.

„Ez volt az említett nagykoncert?”

„Ezzel meg lehet tölteni egy Puskást?” 

Leltár utáni Coop ABC megnyitó ünnepség sztárvendége

Hajós András újrainduló műsorában, a Dalfutárban Varga Márkot is felkérte szerepelni. A műsorban több szerző dolgozik egy dalon, melynek a nap végén el kell készülnie. Zenészekkel és jelen esetben három rapperrel forgott a műsor. Márk alázattal, talpraesetten, magabiztosan irányította a zenészeket.

„GwM volt az egyetlen, aki nem csak "beérzett" valamit, hogy majd lesz valahogy, hanem konkrét elképzelése volt, azt keresztül is vitte, és ez az egész számnak nagyon jót tett. Fura ezt mondani, de most az ő részét éreztem a legjobbnak.”

„Aki számomra óriási pozitív csalódás, az G.w.M. Nem követem a munkásságát, elítélem a bulvárban töltött szerepe miatt, de be kell vallani abszolút ő állt legjobban a dalhoz...”

Én azok közé tartoztam, akik G.w.M részvételén fanyalogtak (szerintem jogosan) például az autós száguldozása miatt, de el kell ismerni, hogy szakmailag nagyon ott van – írták elismerő véleményüket sokan a videó alá.

Forrás: Ripost

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.