Véget ért a románc.

Pár hét után már szakított is Jákob Zoltán és A Nagy Ő győztese

November elején ért véget A Nagy Ő című műsor idei évada, amelyben Jákob Zoltán, az ország 39. leggazdagabb embere kereste a szerelmet.

A műkörmösként dolgozó Hajnal Bettina és Jákob Zoltán kapcsolata már véget is ért – derült ki a Blikk cikkéből.

"Sokat beszélgettünk arról, kinek mi az elképzelése a jövőről, illetve mit vár el egy kapcsolattól. Ezek a nézeteink nem egyeztek, s bár próbáltuk megtalálni a közös hangot, nem sikerült. Megvitattuk egymás problémáit, és nem sikerült megoldanunk ezeket. Nagyon másképp éljük az életünket. Miután véget ért a műsor, elkezdtünk találkozgatni. Voltunk többször vacsorázni, megleptem őt a munkahelyén, elmentem a kedves szüleihez is, ő pedig főzött nekem és hozott vadast, mert tudta, hogy az a kedvencem. Nagyon megkedveltem őt, helyes nő, de ennél több nem tudott kialakulni."

- mondta a lapnak Magyarország 39. leggazdagabb embere.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
A fenét sem érdeki a jelenség!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
colibri
Ez is és az összes többi Nagy ő műsor sok hűhó semmiért. Mondom ezt úgy, hogy nem nézek ilyen műsort, sőt! még a csatornát sem.
Dr. Proktor
Olcsóbb eljárás volt mint kurváknak fizetni, sőt még gázsit is kapott érte...
Sakk Matt
Milyen IQ negatív sötét baromnak kell ahhoz lenni hogy ilyen primitív dolgot bámuljon estéről estére valaki?! És miért van ezeknek szavazati joga???
Sztyepospista
Mindegy is. A lényeg az, hogy ezzel a műsor-félével is keresett pár millát. A HÖLGYEK meg ájtatoskodva, várakoznak arra, hogy mikor, melyikük ehet pár falatot a m illiárdos asztalánál. A műsor egyszer lefut, lehet menni haza, és keresgélni tovább a milliomosok közül, egy igazit, aki eltart majd. B izony, bizony... a Várkonyi Andrea is valaha egy TV- s egyéniség volt, ma meg a leggazdagabb magyar pasi mellett First Lady...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.