Vastag Csaba és Domján Evelin házassága nem kezdődött zökkenőmentesen. Csaba édesapja a mai napig nem áll szóba velük, mert nem tudja elfogadni nejét.

Kegyetlen gyerekkorára emlékezett Vastag Csaba felesége, Evelin

Nem felejti el, honnan indult. Forrás: TikTok

Evelin élete ettől függetlenül sem volt egyszerű: a HOT! magazinnak nehéz gyermekkoráról mesélt.

Nehézkesen indult az életünk: anyukám elvált apukámtól, öt gyerekkel költözött Budapestre. Nagyon szorgalmas ember, egész életében dolgozott – ez mind a mai napig így van –, de azért nehéz volt eltartania minket. Nagyon fontos, hogy sose felejtsük el, honnan jöttünk. Kicsiként azt láttam a szüleimtől, hogy ha néha esetleg kevesebb jutott valamiből, akkor is inkább nekünk, gyerekeknek adtak. Például apukám megtartotta nekünk a legjobb falatokat egy ételből, ő meg a kevésbé jó részét ette meg. Ez egy nagyon jó tanítás, mert így belém ivódott, hogy gondolnom kell másokra is. Ez egyébként nemcsak karácsonykor, hanem egész évben jellemez. Nem mindig anyagi vagy tárgyi támogatást adunk, hanem rengeteg jótékonysági koncertet is tartunk a zenekarommal.

Az énekes felesége azt is hozzátette, a karácsony számára nem az ajándékozásról szól, hiszen gyerekként sem az okozta a legnagyobb örömet számára, ahogy most sem.

Nekem nem az ajándékozásról szól ez az ünnep. Mivel tízen vagyunk testvérek, nem mindig kaptunk, sőt ki merem jelenteni, hogy volt, amikor egyáltalán nem kaptunk ajándékot karácsonyra. Az volt inkább számunkra az ajándék, hogy szaloncukor volt a fán. Ezért ma sem ez a legfontosabb része az ünnepnek, de tavaly azt kértem Csabától, hogy írjon nekem egy dalt, amit meg is kaptam tőle, és meg is könnyeztem.

Forrás: HOT magazin
Fotó: TikTok

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ettől ma is vannak nehezebb sorsú gyerekek...(mindenhol az országban)

A világ szegény gyerekeit most nem említem
ágimami
Jajjjjjjjjj!! Hagyjuk már!!! Ezt már hallottuk, még a csapból is ez folyt, mikor a nyerő párosban voltak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.