A Dancing with the Stars győztes párosa, Mikes Anna és Krausz Gábor szűkszavúan kommentálja a kapcsolatukat firtató kérdéseket.

Krausz Gábor és Mikes Anna sejtelmesen üzenget

Mikes Anna és Krausz Gábor nyerő páros együtt. Forrás: Facebook

Posztjaik alapján mindenesetre fontosak lettek egymás számára. Mikes Anna most egy romantikus randizásra tökéletes helyszínül szolgáló ausztriai hotelből, illetve annak bárjából jelentkezett be – írja a Blikk.

Mikes Instagramon 24 óráig elérhető történetében a bécsi Intercontinental bárjából, az Intermezzóból videózott. A séfet új munkája szintén egy osztrák szállodalánchoz köti. Barátaik szerint Gábor és Anna között több lehet, mint barátság.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Múltbeli kudarcaik miatt óvatosak. Nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. Ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz – mondta Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki szerint megnehezíti számukra a dolgot az, hogy mindenki arra vár, végre nyilvánosan is vállalják az érzelmeiket.

Egyelőre próbálnak minél több időt együtt tölteni, klasszikus randizgatásba kezdtek, amelynek egyik eseménye volt a múlt heti karácsonyi vacsora, amelyet a Dancing with the Stars stylistjánál töltöttek. Az egyértelmű, hogy jól érzik magukat egymás társaságában, de nem akarják még konkrétnak nevezni azt, ami köztük alakulgat – magyarázta az ismerős a titkolózást.

Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább – súgta meg az ismerős.

Forrás: Blikk
Fotó: Instagram

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.