Ördög Nóra szerint „maga a csoda”, hogy idén is elkészült a Nánási Pállal közös karácsonyi daluk, de azért csak sikerült összehozni.

Veszélybe került Ördög Nóráék projektje, de senki ne aggódjon!

Mint ismert, Ördög Nóra és Nánási Pál családjában 2018 óta hagyomány, hogy minden évben készítenek egy karácsonyi dalt. Most azonban a műsorvezető arról számolt be, hogy idén veszélybe került ez a projekt – írja a 24.hu Ördög posztja alapján.

Hosszú volt ez az év, az év vége meg különösen nehéz sok szempontból. Nincs mit szépíteni, elfogytunk. Nagyon sok ponton mondhattuk volna, hogy idén elengedjük a karácsonyi dal projektünket, mert egyszerűen nem maradt rá idő, energia. De ez a dal mégis kikívánkozott. És miközben készítettük, mintha nem vitte volna az energiáinkat, hanem épp ellenkezőleg: töltötte vissza

– fogalmazott a műsorvezető.

Mint írta, azt már augusztusban eldöntötték, hogy bármi is lesz a dal, Glass Dominik tűzzsonglőr lesz a klip egyik főszereplője. Az éneklés nagy részét Tóth Tamás Vitoldra bízták, de AI segítségével még Frank Sinatra hangját is belecsempészték.

Szóval maga a csoda, hogy ez a dal elkészülhetett. De csodák igenis léteznek. Különösen karácsonykor

– írta Ördög Nóra.

A dalt ide kattintva lehet meghallgatni.

Forrás: 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kossuth díjat mikor kap? Ha a Nagy Feró csótány kaphatott, akkor ő is. - Majd ha az Ecserin, ha lesz eladó. Bezzeg a maffia propagandatévéjén, ott van pénz, ugye, Nóricska...? Annak meg nincs szaga. És hirtelen már nem számít semmi más, csak ez. Sosem értettem, mit esznek rajta műmájer volt már a gyerekműsorokban is, azóta meg pláne. - De a fehérnemű reklámnál jól hasít, gerincre fekve meg pláne . Ezek szerint minden qrvának megvan az ára. Van aki kevesli. Végre egy üdítő hír a sok negatív után, nem kellett vendégmunkásokat hozni a karácsonyi daluk befejezéséhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok