Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke az MSZP hibáiról, politikai pályafutásáról és az ellenzéki összefogás kihívásairól beszélt a Blikk-nek.

Kunhalmi: „Meg lehetne verni Orbánt, ha azt csinálnánk, amit az MSZP mond”

Kunhalmi Ágnes, az MSZP vezérszónoka felszólal a pedagógusok új életpályájáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2023. június 16-án. Fotó: MTI/Hegedüs Róbert

Kunhalmi Ágnes elismerte, hogy a párt hibákat követett el, de ugyanakkor rámutatott arra is, hogy az ellenzéknek közösen kellene építkeznie, nem csak választások idején.

A politikus gyermekkori álmairól is beszélt, elárulva, hogy eredetileg színésznőnek készült. Az évek során azonban érdeklődése átalakult, és újságíróként, majd politológusként találta meg a számításait.

Az interjú során Kunhalmi elismerte, hogy a 2022-es választási vereség után sírt, és megdöbbentőnek találta az eredményt.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy az ellenzéki pártoknak nemcsak választások idején kellene együttműködniük, hanem két választás között is közösen építkezniük.

Ebben az összefüggésben kifejezte véleményét, miszerint "meg lehetne verni Orbánt, ha azt csinálnánk, amit az MSZP mond."

Forrás: Blikk

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ági,te is csak egy festett szöke mint a @KisTehen:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jancsipapa
Ezek is ,a többi is csak az eltűnés határán akarnak együttműködni . De akkor nagyon...
sándorbence
hozzamamagyorsanfalábáténviszemafatestápolótjókisbunyólesz
csak úgy....
@Philip Marlowe: @Maccska: ugye nektek csak a tolvaj 0rbán jön be,mert neki még az áginál is jobb a segge! :) - trombitás már intézi,hogy nektek is lehessen gyerekeitek...
jesz
Kunhalmi nem való semminek... még ígérni semmi tud.
ittott
MSZP. lehet hogy már elvérzett. nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.