Anyaszült meztelenül sétálgatott egy középkorú férfi tegnap délelőtt a Nagykörúton, majd az Andrássy út felé vette az irányt. Az illetőnek a nyolc fokos hőmérséklet sem vette el a kedvét a mutatványtól, kíváncsi tekintetek kísérték minden lépését. Az Írók Boltja előtt aztán másodpercek alatt három rendőrautó fékezett, és a járőrök betessékelték a hátsó ülésre.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ugyeugye
szegény!

Lehet, tényleg hiba volt bezárni Lipótot.
furfang
Egyébként nagyon sok a szabadon kószáló, pszichésen súlyosan beteg ember. Végtelenül sajnálom őket, ezek kezelésre szorulnának, és a gyógyulás is végérvényesen, vagy átmenetileg de bekövetkezhet. Node így, csak önmagukra bízva! Nem jó dolog ez! Ezeket nem lehet megbocsájtani az szdsz Molnár és Horváth egészségügyi minisztereinek.
mihistvan
Horváth Terit igen nagy színésznőnek tartottam.Főleg az indul a bakterház szerepéért.halálával sokat veszített a magyar szinház szerető ember.
ugyeugye
@mihistvan: mi is nagy színésznőnek tartjuk mindannyian, de sztem te eltévesztetted (és tutira nem ide akartad ezt beírni) - nem nagyon, csak kicsit :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.