Van-e összefüggés a pikkelysömörös tünetek és az étrendünk között? Egy felmérés szerint a pikkelysömörös betegek 13. 8%-nál a cukor, 13. 6%-nál az alkohol, 7. 4%-nál a paradicsom, 7. 2%-nál a glutén és 6%-nál a tejtermékek a bőrtünetek súlyosbodását váltják ki.[1] A betegek 53,8%-a tapasztalt javulást, ha csökkentette az alkoholt étrendjében, 52,1%-uk, a kevesebb gyorséttermi termék fogyasztásakor, 49,9%-uk pedig a […]
Forrás:
Napidoktor
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás