Tovább folytatódik a Dopeman-Puzsér Róbert adok-kapok. Dopeman azt üzente: „ha meglátsz bárhol, jobban teszed, ha elmész”

Tovább folytatódik a Dopeman-Puzsér Róbert adok-kapok. Az ügy akkor kezdődött, amikor Pityinger László, alias Dopeman egy dalban melegebb éghajlatra küldte el a kritikust – írta a blikk.hu. Február 26-án megosztott számában nemcsak Puzsért, hanem egykori párját, Pottyondy Edinát is megemlítette, majd a videó végén nagyot nevetett.

"Te ipari b*zi, itt a játéknak vége van, csicska, és nincs beszélgetés!" – Személyesen intézi el egymást Dopeman és Puzsér Róbert?

Dopeman szerint vigyázzon vele Puzsér Róbert/Fotó: Youtube/AzIgaziDopeManTV

Ezután először február 28-án reagált Puzsér Róbert a dalra, az Apu című műsor akkori adásában még nagyokat nevetve vette tudomásul a piszkálódást.

A rapper és a kritikus ezután sem fogta vissza magát az interneten. Továbbra is üzengettek egymásnak. Az ügy végül abban csúcsosodott ki, hogy Puzsér is megírta a maga számát, amiben kíméletlenül nekimegy Dopemannak.

A rapper ezután szinte köpni-nyelni nem tudott.

„A délután folyamán még úgy voltam, hogy csinálok egy választ és szétgyilkolom rapben... de aztán hazamentem a családhoz, beszéltem anyámmal meg az öcsémmel, és hallgatván anyámra, eldöntöttem, hogy nem írok semmilyen rapet. Nem írok rapet, mert ha írogatok, akkor játszok, táncolok és folytatom ezt a fajta őrületet egy nyilvánvalóan pszichés beteg emberrel, aki már olyan állapotban van, hogy a gumiszobához közelít... Ez nem játék!

Kurvára nem érdekel az Orbánszop*zás, a k*rvázás, meg az összes többi hülyeség, amik a rapzenébe beleférnek két előadó közötti vitában. Viszont az anyám emlegetése és az anyámmal való közösülés emlegetése, az érdekel. És a húgom is érdekel”

- mondta egy videóban Dopeman.

„Itt a játéknak vége van, csicska, és nincs beszélgetés. Azt is elmondom, hogy ma felemeltem a telefont, mert két perc alatt kiderítettem a számodat, te ipari b*zi. Ki voltál kapcsolva. Tehát kihoztad a dalodat, csíravirág, és amikor rád írtam, hogy hívjál vissza, beszélni akarok veled, azóta nem emelted fel a telefont. Pedig szerettem volna veled tereferélni... ezzel kapcsolatban, hogy anyukámmal hogy szeretnél közösülni, meg, hogy a húgommal mi a problémád...

Innentől kezdve... ha meglátsz bárhol, jobban teszed, ha elmész. És ez hosszú történet lesz, hosszú játék lesz, sokáig fog tartani, és nem tudod, mikor és hol ér véget. Csak szorítsál azért, hogy ne essek be úri társaságban valamelyik Apura...”

– üzente Puzsérnak a rapper.

Forrás: blikk.hu

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
@Clavigo: ő az, aki előre megénekelte, hogy a fideszhez próbál befarolni...
Lopni, megyünk lopni, énekelte anno!
A fidesz rögtön látta benne a potenciált, és máris megbocsátották neki, hogy a király hungarocell buksiját illette, akkor még, ellenzéki csülkeivel...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nejlontacskó
Dopmanci a fidesz egyik díszbuzija berágot!
De még hogy!
Most vagy a tanga vágott be nagyon, vagy a Puzsér zenei bemutatkozása hengerelte le, a bukott rappert, de szerintem, mind a két eset fennáll!
Vajon lesz hungarocell Puzsér bábú is, aminek a fejét végig tudja majd rugdosni az udvaron?
Clavigo
ki ez az izé..,,pityinger, vagy mi ?
nejlontacskó
@Clavigo: ő az, aki előre megénekelte, hogy a fideszhez próbál befarolni...
Lopni, megyünk lopni, énekelte anno!
A fidesz rögtön látta benne a potenciált, és máris megbocsátották neki, hogy a király hungarocell buksiját illette, akkor még, ellenzéki csülkeivel...
human
Nem az a legrosszabb, ha ráncos leszer öreg korodra. A legrosszabb, ha elbutulsz. Dopeman nagyon rosszul öregszik.
nejlontacskó
@Maccska: ezt arra az időre teszed, amikor még liberálisak voltatok?
Philip Marlowe
@nejlontacskó: 18:02
Te agyhalott idióta hülye barom!
Te voltál a sorban az első aki tapsikolt amikor "orbán fejével" focizott! Most meg köpködöd te buzi állat!
Irtózatosan okádék szar ember vagy,...Pföjjjjjj!,
Még arra is méltatlan vagy te féreg, hogy lehugyozzalak! Egy giliksztára odafigyelnék, de téged telibe hugyoználak te mocskos pondro! PFÖJJJ!

Hogy lehet valaki ilyen agyatlan hülye barom mint ez a @nejlontacskó?
Megáll az ész!...
Aki Én
@Philip Marlowe: Te agyhalott idióta hülye barom!
Te voltál a sorban az első aki felháborodott amikor "orbán fejével" focizott! Most meg nyalod a seggét te buzi állat!
Irtózatosan okádék szar ember vagy,...Pföjjjjjj!,
Még arra is méltatlan vagy te féreg, hogy lehugyozzalak! Egy giliksztára odafigyelnék, de téged telibe hugyoználak te mocskos pondro! PFÖJJJ!

Hogy lehet valaki ilyen agyatlan hülye barom mint ez a @Philip Marlowe
Megáll az ész!...
szaboria1
A kép alapján úgy néz ki mint egy 80 éves. Csak nem csatlakozott a Tompikához egy kis koko ért?
Pegero
Puzsér is egy pszichiátriai eset. Néha még a Xanax sem segít rajta.
Sakk Matt
A két csicska egymásnak feszül.

Anno a '80-as évek közepén az Örs vezér terén két rejtett tartalék ((akkor még simán csak cigánynak neveztük őket) összeverekedett a metró bejáratánál. Egy nő kiabált, hogy rendőrt kell hívni és mentőket - késelés is volt -, de egy idősebb úr lehurrogta, hogy "azé' annyira nem kell kapkodni, kisnaccsád!" :)

Na..valahogy így vagyok én ezekkel.
Sakk Matt
@Aki Én: ...

Szamár volt Kálmán, de előléptették - már ló ;)
nejlontacskó
@Philip Marlowe: picit mellé nyúltál, te pedofil állat!
Dopmanci soha ki nem álltam!
Talán éreztem, hogy mekkora féreg!
Alig vártam, hogy a fletót elhajtsák végre!
Csak hogy tudd buzikám, a büdös életben nem szavaztam még balra, de most már, egyre inkább biztos vagyok abban, hogy megteszem, csak ti takarodjatok végre, a tetves kurva anyátokba!
Egyébként feltűnt, hogy saját magad vetíted ki másokra!
Szerintem inkább te vagy az, akinek habzott a szája, mikor a cigány geci rapper, orbánfejjel focizott, most meg alig várod, hogy reggelente megcumiztasson, ha éppen a király nemér rá...
Ez vagy te, egy gátlástalan, anyabaszó, pedofil buzi!
terlasz
Jól állna mindkettőnek a monokli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.