A Next Top Model Hungary legutóbbi adásában a versenyzők megrázó történetekkel álltak elő, amelyekben megosztották velünk, milyen durva bántásokat értek már az életük során.

"Buta, cafka, kövér, deszka" – Testükre írták a durva sértéseket a Next Top Model Hungary versenyzőinek, így fotózták őket

Fotó: TV2

Az adásban a versenyzők egy olyan kihívással néztek szembe, amely még a szokásosnál is nehezebb volt: egy fotózással, amelynek témája a közösségi média árnyoldala, azaz a bántások és negatív kritikák.

Mindenkinek fel kell idéznie, mi volt az a jelző, amellyel a leginkább megsebezték a múltban, ezeknek nem kellett online bántásoknak lennie, olyan szavakat idéztek fel, amelyet gyerekkorukban, az iskolában aggattak rájuk.

Az adás kiemeli, hogy a verbális bántalmazás milyen káros lehet mindenki számára, függetlenül attól, hogy hírességekről vagy hétköznapi emberekről van-e szó. A versenyzők vallomásaiból kiderül, hogy még a szépnek és irigyeltnek tartott lányok is megtapasztalhatták a durva bántásokat, amelyek sokszor mély sebeket ejtenek.

A résztvevők hiteles történeteket osztottak meg arról, hogy milyen brutális bántások érték őket. Volt, akit szegénysége miatt, másokat pedig kinézete vagy családi háttere miatt bántottak. A versenyzők őszintén beszéltek arról, hogy ezek a sérelmek hogyan hatottak rájuk, és mennyire nehezen tudtak túllépni ezeken az élményeken.

Az adásban hallhattuk Kitti megrázó történetét, aki a "cafka" jelzőt viselte magán, és megosztotta eddig rejtett oldalát. Anasztázia arról vallott, hogy "gyökérnek" bélyegezték őt. Emellett többen a "kövér" jelzőt is magukra vállalták a versenyzők közül, köztük Vivi, a plus size modell, valamint Lili, aki nyíltan beszélt a testképzavaráról.

Forrás: femina.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
mint mikor a libsik alázták a nőket?
levarosbukta
@KisTehen: nem kellett őket alázni, megalázták ők saját magukat.
jáger laszló
Micsoda játék
Hogy oda ne rohanjak! csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
A ner feltalálta újra:felköpnek és aláállnak,és még pénzt is kapnak érte!Lásd a fodorféléket és a celebjeiket(a kultúrháik)terjesztőit!
Sakk Matt
@KisTehen: Melyik a buta és melyik a cafka?
Csizmás Kond
...minden modellnek öltözött vagy vetkőzött egyén valaki elképzelését viszi színpadra, miáltal nagyonsokan önmagukat alázzák meg a viselkedésükkel, ruházatukkal vagy ruhanélküliségükkel...tehát az hogy ki minek nézi őket az legyen a saját joga.
csak úgy....
@Csizmás Kond: csizmi,te egy született divatdiktátor ! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.