Menczer Tamás nem hagyta szó nélkül, hogy Magyar bohócnak nevezte őt. Megsemmisítő kommunikációs csapást mért Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Magyar Péterre, aki egy nemrégi nyilatkozatában bohócnak nevezte őt. Menczer – aki Varga Judit és Novák Katalin kiesése óta a Fidesz egyik legfontosabb arca a Facebookon – magára vette a bohócozást, és egy videóban alaposan helyretette Magyart.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez már tényleg mindet alul múlik

„Megsemmisítő kommunikációs csapást mért Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója Magyar Péterre”

Magyar Péter egy nemrégi nyilatkozatában bohócnak nevezte őt, ezért Menczer – aki Varga Judit és Novák Katalin kiesése óta a Fidesz egyik legfontosabb arca a Facebookon – magára vette a bohócozást, és egy videóban alaposan helyretette Magyart. Legalább is a derék telex.hu szerint! =))
www.facebook.com/100044150870512/videos/1347310759290952/?__so__=watchlist&__rv__=video_home_www_playlist_video_list

Ha ettől az ex nem kap a fejéhez és nem kell el reszketni, és ruháit megtépve nem esedezik bűnbocsánatért? Hát nem is tudom mi lehet vele! =))
Pálinkás Pál
" Megjegyezte, hogy a június 9-i választáson is a háború vagy béke lesz a tét. "...nos,e mondat elemzéséhez nem kell pszichológusnak lenni,...süt belőle, hogy a gyengeelméjű szektásoknak készült demagóg duma...persze ebben semmi meglepő nincs,...menczer kompenzál,..tudja ,teljesítenie kell, hisz tehetsége révén disznót sem őrizhetne...így ha orbánéknak menekülni kell, ezt a kis csicskát nem veszik fel a hajóra..
KisTehen
@RonaGyuri: mondtam, hogy ne olvass telexet
Nessy
Ennél idiótább nem volt a kormány közelében erre a posztra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.