ADALÉK DÁVIDKA FÜGGETLENSÉGI NYILATKOZATGATÁSAIHOZ!!! =)) Várhatóan a nyáron kapja meg a projekt a környezetvédelmi engedélyt. Szatmáry Kristóf fideszes országgyűlési képviselő szerint a beruházás az ingatlanok értékére és a kerület közterületeinek fejlődésére is jó hatással lesz.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Dávidka egyik legblődebb agyrémével kábít a Fidesz

a derék ecinimX.hu számol be róla, hogy: „Két HÉV vonalat is összekötnek a 2-es metróval - Várhatóan a nyáron kapja meg a projekt a környezetvédelmi engedélyt.”

Túl azon, hogy a szakma által már többször rámutattak, hogy hemzseg a dolog az elképesztően értelmetlen pénzpocsékolástól, Dávidka nem tegnap óta dédelgetett blődlije aktivizálódik. Miközben ezerrel akadályozta és akadályozza az m3-as reptéri meghosszabbítását újra elővették az m2-es –ét, pontosabban a HÉV-el való összekötését. És ez több mint marhaság, hiszen az egyszerű meghosszabbítás nagyságrendekkel (én tudom mit kelnet) kisebb költség Pedig nem kell hozzá még túl éles szem sem, annyira egyértelmű, hogy a két rendszer nagyon más világ.
Persze értelme a NER-nek van benne; lévén az EU-s pénzekből lehetne lenyúlni!!! Ráadásul a fővárosnak címkézettekből! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.