Nagy Ervin Magyar Péterrel volt Azahriah koncerten vasárnap. A színész azt írta, hogy a Tisza Párt alapítójától nem sokat látott, mert pont előtte állt mindig.

Vasárnap este ért véget háromnapos koncertsorozata Azahriahnak a Puskás Stadionban – szúrta ki a 24.hu. Az utolsó nap a közönségben volt Nagy Ervin, aki korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mutatott pár fotót a buliról. Az elsőn hátulról kivehető egy férfi feje, Magyar Péteré.

Nagy Ervin Magyar Péterről: Nem tudom, ki ez a fiú, aki mindig kitakarja Azahriah-t

Nagy Ervin Magyar Pétert froclizta Azahriah koncert után/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Nem tudom, ki ez a fiú itt előttem, de mindig kitakarja Azahriah-t”

– írta viccesen a képaláírásba a színész, aki ezután egy csoportképet is kitett. Ezen jól látható, hogy mások mellett Rost Andrea is ott van velük. Az operaénekessel Magyar Péter is posztolt egy képet.

Forrás: 24.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@verőce21: "A vallás ópium a népnek".(Lenin)
Es ezt az egyház az utolsó csíkig ki is használja.
Őrnagy
@verőce21: Az emberi hülyeség a kiéhezett embereknek hatalmas mozgató erő. Ezért tud nyomulno MP is mint "Messiás". Aztán egyszercsak eljön a felébredés, hogy bilibe lóg a kezük és szarba az orruk, amibe beleverték.
verőce21
@Yoda69: A népnek szüksége van arra, hogy mozgassák és lelki táplálékkal is ellássák...!
Ezért van az, hogy Magyar már a gyűlések elején bejelenti mindig, mikor lesz a következő tüntetés...!
A mondanivaló és tartalom másodlagos tényező..., a showelemek dominánsak és a várakozás...! Ezt tudja nagyon az egyház is...! :)
Őrnagy
Minden vallás kivétel nélkül a nép ópiuma, de ma már nem csak az egyházak élnek ezzel vissza Egyháza válogatja, hogy mennyire), sokkal inkább a pártok és a politika segítségével tömegmanipulálást végző pénzügyi globalisták, és az őket kiszolgáló libkány csürhe siserehad.
Őrnagy
Ezzel a tömegmanipulálással élnek a koncertszervezők, és most azok akik felismerve a lehetőséget felépítették maguknak MP-t, hogy a változásra kiéhezett tömegeket 14 év folyamatos gyűlölködés, uszítás után a megválasztott politikusok ellenében mozgósítsák (pozitív gazdasági program és elérhető célok nélkül maszlagokat és féligazságokat hintve a népnek) a saját céljaik elérése érdekében (hogy kik is ezek, majd az is ki fog derülni, de nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a piramisjáték csalássorozat bűnözői köre az alap másokkal társulva, hiszen a piramisbűnszövetkezet által megszerzett 8 milliárdból 7 milliárd nem került elő), nem törődve azzal (miért is érdekelné az öket), hogy mekkora kárt okozhatnak az országnak, ha nem lesz időben ébredés!
verőce21
Amikor a '60-as években az egyház "népszerűsége" csökkenni kezdett, az akkori Pápa (VI. Pál), előrehozatta a szentélyekből a (viszonylag állandó és unalmas műsorszámukat) a mise bemutatását a templomok közepére, a kupolák alá, hogy a showelemek dominánsabbak legyenek...!

Ugyanezeket az elemeket alkalmazzák rockkoncerteken is, amikor sportcsarnokok, vagy stadionok küzdőterén állítják fel a színpadaikat, mert a show a legfontosabb eleme az előadásnak...! Fontosabb, mint a tartalom... Elsők között a Beatles alkalmazta '65-ben, a Shea stadionban...! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.