Bevallotta tettét az az anya, aki dunakeszi lakásában titokban megszülte kisfiát, majd a fagyasztóba tette. A rendőrség a motivációról egyelőre nem beszél, a pszichológus azonban úgy véli, az asszony feltehetően félrelépett úgy esett teherbe, majd félt, hogy a pocakjában fejlődő baba tönkreteheti gyönyörűen felépített családi életét.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

antonka
soha többé nem engedném se a családi élete, se a családi háza közelébe. ha van gyereke annak se engedném a közelébe. tapasztalt asszony, miért nem szabadult meg a terhességtől időben, akkor esetleg megmaradhatott volna a képzeletbeli család, mert a bün magába hordozza a büntetést, és a lebukást, tehát aki külön utakon jár, annak tudnia kell, hogy előbb utóbb kiderül. azt már ne is mondjam, hogy milyen családi élet lehetett az, ahol a harmadik szereplőtől várok gyerket. gusztustalan.
G'Alibaba
Ne leljen nyugalmat se éltében, sem haló porában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.