Csöpög a csap? Kikapcsolt a konvektor? Nem indul az autó? Ráadásul egyetlen férfi sincs a láthatáron? Akkor használd tippjeinket!

Forrás: femina.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vfhklub
Bár a tippekkel egyet értünk , de jogosan merülhet fel a kérdés , vajon le tudom e szerelni a csapot ill. tudom-e hol van az autóban az akkumulátor... Egyszerübb megoldást tudunk kínálni ! Megalakult ugyanis a Van Férfi a Háznál Klub , ami az összes ilyen problémára megoldást kínál ! Amennyiben kíváncsi vagy részletesebben ránk , küldj e-mailt , elküldjük részletes tájékoztatónkat . Várjuk jelentkezésedet ! [email protected]
Diamont Frost
Nos az a helyzet,hogy nálunk ÉN vagyok az "iparos".
Festek-mázolok-tapétázok,parkettázok, --- menyezeten stukkót -és szigetelést ragasztok,----az összes burkolást: konyha, előszoba, terasz , fürdőszoba----- egyedül sk. csináltam.
Azonkivül pedig MINDENT, ami elromlik,csöpög , zörög stb..
-egyedül az áramot nem szerelem---- mert félek tőle....
De az autómban egy olajcsere nem gond.
---Mindez nem nagy kunszt egy férfinek, tudom...... de én nő vagyok!!---És minden szebb lett ,mint amit "mester" csinált!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.