BUDAPEST — Elegáns kávézó Budán, Kepes András mosolyogva besétál, egy megtermett férfi köszönti a szomszéd asztaltól.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tsabeeka
kár, h a blikk újságírója/szerkesztője meg olyan paraszt, hogy nem tudja megkülönböztetni egymástól az okos meg az intelligens kifejezést, mikor kepes elmondta, h éppen nem az okosság értelmében használja az intelligenst.
Rockxy
Ha Győzike okosabb, mint ön kedves Kepes, akkor iratkozzon fel a hírlevelére!
gondolkodo
András, András! -nem mindíg célravezető dolog azért felértékelni mást, hogy a többiek tiltakozzanak!
Ha Győzikét okosabbnak tartod Magadnál, tiltakozásom abban a megjegyzésben merül ki: nem, Győzike nem okosabb Nálad! -de Te sem Nála. Egy a szinvonal! Bár, hetekig kaparhattok felfelé, hogy az intelligens bányászbéka fenekéig felérjetek!
xu
Sajnos ebből a "Győzike" kategóriából millió számra vannak kis Hazánkban.
hsaliani
T.Kepes úr .
Én nézem most a Győzikét és sem vele , sem rajta nem tudok nevetni .Nem tudott fogást találni rajta , mert mindenre az a válasza :azért bántják mert irigylik.Kész.
Kiváncsian várom a müsorát, sikerül-e meggyőzni a mostani véleményem ellenkezőéről.Rendkivül stupid és idegesítő ember.Egy beképzelt majom.Most próbálja elhitetni velünk, hogy mi vagyunk a hülyék, mert elhittük amit láttunk. A műsor kedvéért, csak annyit tudott kitalálni, hogy kidobom , összetöröm, még jobban kiabálok stb. Beutazta a fél világot és nem tudott megtanulni angolul száz szót.Nagyon okos .
Lollipop
az is kár, hogy nemcsak a blikk újságírója, de láthatólag senki nem érti itt sem, hogy Kepes pontosan mit akart mondani Győző intelligenciájáról :-/ Legalább próbálnátok kicsit árnyaltabban gondolkodni, és nem egyből vagdalkozni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.