Somlói galuskából nem nagyon van összehasonlítási alapom, csak olyat ettem még, amit én készítettem, ugyanis a cukrászdaiakkal kapcsolatban erős fenntartásaim vannak a mazsola, a süteménymaradék és a rossz ízű hamis-tejszínhab miatt. Másik házi készítésűvel pedig még nem találkoztam - naná, kevesen veszik azért a fáradságot a háromféle piskótához és a többi részfeladathoz. Pedig nem ördöngösség, a lépések egyszerűek, csak némi idő kell hozzá.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.