Az ember alapvető tulajdonsága, mindig kitűnni az átlag közül. Legyen szó arról, hogy szédítően magas tornyot kell építeni, vagy akár csak felmenni egy ilyen épület tetejére. Mindig kicsit többet akarunk látni a világból, ezért sosem sajnáljuk az időt, pénzt, energiát, ha lehetőségünk van madártávlatból szemlélni az alattunk elterülő vidéket. Csak legyen merszünk kinyitni a szemünket, amikor a magasba érünk...

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Azért az a Dragon Tower elég zúzós lehet :)

Kicsit kapcsolódóan a címhez: az egri minaret. Nabazz az elég durva volt. Osztálykirándulás alkalmával voltunk fent nem is tom mikor, tán 1999-ben. Hát nem mondanám, hogy vágtáztunk lefelé azokon a miniatűr lépcsőfokokon. Lefelé menet fel-felvilant bennem egy kép, miszerint a lefelé araszoló menetoszlopban felül valaki elvéti a lépést...
Lollipop
@Tcat:
Ezt a dragon towert néztem ki én is magamnak :) kipróbálnám
Evikati
@Tcat: Én sok toronyba feljutottam. (New York, Rotterdam...stb). Volt ahova gyalogosan, a magasabbakba természetesen lifttel. Azért nekem is az egri csigalépcső volt az egyik legemlékezetesebb. Ti. én elvétettem a lépést:-) Nem történt komoly baj, de azóta a földszinten várom a családomat, barátokat, ha arra járunk.
Tcat
@Evikati: Na, az tényleg emlékezetes lehetett, megértem, hogy a földszinten maradsz :)

@pinky: Mondjuk nem tudom te melyik szintjét szemelted ki magadnak, de én vélhetőleg csak az üvegezett folyósón mennék körbe, nem a picit, magasabban lévőn, de az is komoly lehet :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.