Nem tudni, Alekszandr Valov túl sokat ivott-e, amikor kipattant az agyából egy különleges ötlet. Az orosz úr azt ajánlotta, hogy a kommunista népvezér Vlagyimir Iljics Lenint költöztessék ki a moszkvai Vörös téren lévő mauzóleumából, és a helyére kerüljön az elhunyt amerikai popcsillag, Michael Jackson holtteste

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

menasagh
Ennek az agyát plasztikázhatták, ha ilyen zagyvaságok fordulnak meg benne....
ugyeugye
@menasagh: majd jól fenékbe rúgja a KGB.
Calvin
A jó öreg Orosz vodkának a mai napig nincs párja és verhetetlen! Hitler ha győzött volna, akkor kenyér helyett ezt az egyet meghagyta volna az oroszoknak. Valov Úr szemlátomást felvillanyozódott tőle! Jackson ezt modta halála előtt: (Megiszok egy pohár viszkit ami, a temetőbe visz ki!) Lehet hogy másként alakult volna az élete ha a vodkát itta volna! Ez csak vicc volt! Én is kedveltem Jacót, de nem ennyire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.