Utolsó figyelmeztetést kapott az indiai sorselemző, és mivel tudják a lakcímét, telefonszámát, sőt még a helyet is kijelölték, ahol végezni akarnak vele, nem csoda, hogy megijedt

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
Ez a hátránya annak, ha valaki más kultúrában nevelkedett, nem ismeri az új hazájáét.
Ugyanis van egy szép magyar közmondás: "Aki korpa közé...."
gesa
Abba a műsorba senkit nem húztak bikakötélen, mindenki szabad akaratából vállalta! Van egy másik közmondás is:eső után köpönyeg.
tsabeeka
azért magyar ritába rakhatna már valaki némi észt

"Egyelőre úgy ítéljük meg, hogy sokkal többen szeretik őt, mint ahány rosszakarója van, remélem, nincs veszélyben az élete – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője."

tehát akit többen szeretnek, mint utálnak, azt senki nem fogja bántani? ó, ha ezt tudta volna kennedy...
Vera1944
A Napi Ász naponta hirdetésben kéri mindazokat, akik úgyérzik, hogy Joshi megbántotta vagy megsértette őket, azok jelentkezzenek egy bizonyos telefonszámon, stb. Zt hiszem itt az RTL Mónika müsorával való rivalizálása a fő ok, mert átpártoltak Joshi Bharathoz a nézők. Nem hinném, hogy a TV2 szándékosan kitenné magát egy olyan pernek, amiben vesztes lenne. Mónikát lesöpörte. Bár én egyik müsort sem szeretem, de Joshitól lenne mit tanulni nagyon sok embernek.Vera

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.