Öt órán belül kétszer állítottak elő a rendőrök egy férfit Nagykanizsán, mert közterületen, a járókelők szeme láttára végzett önkielégítést csütörtökön.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Vera1944
n agy az Isten állatkertje. Jutott eszembe a baleset, ahol az autóban a csaj leharapta a kolbit,mert egy autós beléjük rohant hátulról. Ezzel is ezt kellene tenni, de megteszi egy motorosfürész is. Ne legyen vele gondja ennek a kreténnek.
furfang
Ez sem rosszabb a meleg felvonulás nyújtotta látványtól! A nagy liberalizmus örömei, ingyen pornó élőben.
ember
@gesa: Ma még előállítja a rendőrség, holnap már kisebbségi szokás. Különben egy ismerősöm mesélte, hogy Kairóban látott ilyet, a buszmegállóban ütötték el így az időt az ottaniak- senki sem rökönyödött meg rajta (csak az ismerősöm).
xu
@sisak: Ott nem maszturbálnak az utcán! Te beveszed ezt a hülyeséget? Lépten nyomon fegyveres rendőrök és ki tudja milyen alakulatok vannak! Bebaxarintana a turizmusnak! Abból és a gátból élnek! Ott nincsenek ilyen dolgok.
szöszmösz
Foglalkoztat, hogy régen is maszturbáltak az emberek, vagy csak megfelelő környezetben tették? Lehet, hogy az etikett változásával az illendőség határai
tágultak.? Eléggé konzervativ vagyok, vagy lemaradtam.
Igazából nem érdekel a dolog, csak zavar, ha másokat zavar. Azt gondolom, hogy
debil volt a nyilvánosan örömködő, kezelésre szoruló beteg.
xu
@szöszmösz: Néha előfordulnak ilyen aberrált emberek esetei.
zia
Elméletileg az exhibicionista férfit le lehet tartóztatni szeméremsértésért, míg egy nő csak a közrend megbontásában lehet vétkes.

A nőket izgatja, ha önmagukat mutogatják, exhibicionista kívánságaikat kielégíthetik. És a férfiak ettől lázba jönnek.

Mi a különbség?
xu
@zia: Szerintem csak a nemek arányában van különbség!
gesa
Jól járt az ürge, hogy nem jártam arra a 4 hónapos shar peijemmel. Még nagyon játékos és bizony mindenre ugrik ami mozog! Aztán szalad vele és csak pfúj vezényszóra köpi ki. De én hagytam volna hogy elássa!:)))))
ember
@xu: Én bevettem a Kairói masturbation story-t, mert olyan mondta. Én nem láttam (nem is akarnám). Te voltál ott?
xu
@sisak: Jártam ott és sok mindent láttam. A közbiztonság remek (bár 5 m-enként, mint írtam fegyveres egyenruhások vannak; csak azt nem tudom, hogy milyen alakulatok, mert sokféle öltözékben vannak). Tehát nem csak a rendőrök lehetnek. Ezek az utcán vannak, a járda szélén. Nem a klimatizált irodákban tengetik a napjaikat. Ha kell intézkednek, ha kell forgalmat irányítanak. Ha oda mész hozzájuk, mint turista; a maguk módján kedvesen segítenek. Pedig nem könnyű az élet, hiszen tűz a nap és olyan szellő lengedez mindig, ami engem a meleg hajszárítóra emlékeztetett. Hátra tette az egyik a kezét és a tenyerén táncoltatta az AK-t a szarvánál. Itt ezt nem tehetné meg a rendőr, mert már el is vennék tőle. De ott ezektől tartanak az emberek. pedig nem félelmetesek csak tudatában vannak annak, hogy mi a kötelességük. Ha megy egy feltűnően öltözködő turista hölgy (kirámolt bögyökkel) az utcán nem éri semmi atrocítás. Pedig az ottani ffiak ilyet nem látnak. Ha bemegy az áruházba, ahol nincs rendőr ott már más a helyzet; kedvesen megsimogatják a fenekét.
Ami még feltűnő, hogy a gyerek az szent a családban. Azért küzdenek és megpróbálnak mindent megtenni. A gyereknek mindent szabad: szabad nevelésnek hívják ezt. Bár az állami iskolákban 75-en tanulnak egy osztályban a földön ülve (az állam erre nem költ). A tehetősebbek magán iskolába járatják a gyerekeket, amit azzal tudnak elérni, hogy szőnyegszövő üzemben dolgoznak a gyerekek; mert csak az ő kis kezükkel lehet a szőnyeget készíteni, csomózni. Gyermek munka ez, de mosolygós gyerekeket láttam, mert emberi körülmények mellett okosodnak.
xu
@gesa: Hát ez nem szép tőled! És mi van, ha az elmebeteg nem tehet róla! Te rasszista vagy a (nyilvánosan) maszturbálókkal szemben! Bűncselekmény lehet hamarosan! Még jó, hogy nem a saját tojásaival dobálnád meg; mert az, azt hiszem minima 2 év!
xu
@menasagh: A liberális utcai masturbáció pedig támogatott a szivárványos ég alatt!
ugyeugye
állítólag az elmebetegek jobban kivánják a szexet. hm.
xu
@ugyeugye: Azért baxogatnak minket?
gesa
@xu: nem a tojásaival dobálnám meg hanem a mogyoróival. Azért mennyi jár? Ssak felfüggesztett?(no, nem a
lámpavasra)
zia
@ugyeugye: Mesélhetnék róla............az ápoltjaim, rendzseresen művelik , de szerintem azért mert nincs valódi hús-vér partnerük. Az élvezetet megszerzik maguknak a saját két kezükkel.....

Mit mond a frissen elvált férfi?

Eddig a feleségem volt a jobb kezem,
most a jobb kezem a feleségem..........

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.