Az anyaság szép feladat és nagy kihívás, de olyan jó lenne néha zárójelbe tenni a kötelességeket, hagyni a munkát, és pihenni vagy kalandozni egy kicsit. Két gyerek mellett ez sajnos gyakorlatilag nem megoldható.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Szerintem ez teljesen normális. Minden nőnek, anyának szüksége van arra, hogy néha megszabaduljon a mindennapi gondoktól, feltöltődjön, pihenjen és utána újult erővel folytassa az összes műszakját.
Napi 24 órában vagyunk szülők. Az én helyzetem szerencsésnek mondható, mert már a kezdetekkor megbeszéltük a férjemmel a teendőket. Sokat segített a házimunkában, foglalkozott a gyerekekkel ( muszály is volt neki az én beosztásom folyamatos munkarend , nincs havonta csak egy szabad hétvégém, ünnepeken is dolgozom). Megoldottuk, hogy 4-5 havonta legalább 1 hétig csak kettesben legyünk, de havonta egyszer "kimenőt" kaptam a barátnőimmel (persze Ő is a barátaival) is .
Aztán ahogy nőttek a lányok egyre többet segítettek a házimunkában, főzöcskéztek, önállósodtak. Az idősebb foglalkozott a kicsivel.
Szóval nekünk sikerült megoldani, de ehhez az egész családra szükség volt. A legfontosabb a férjem hozzá állása, közreműködése volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.