Az ősszel valóságshow keretében keres feleséget az RTL a lantosnak, aki most egy szőkeséggel hancúrozott. Persze lehet, csak így búcsúzik a legényélettől, mielőtt a házasság igájába hajtaná a fejét

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Késő este az egyik csatornán "nyilatkozott" és mindenkit arra buzditott, hogy vesse le gátlásait, mert mindenki csak igy lehet önmaga. Vizuális ember lévén a szemeim előtt láttam a buszon ki-ki hatalmas bevásárólszatyorral, lógó vagy éppen feszes alkatrészekkel, de mindenképpen anyapucéran, a buszsofőr, mert éppen rothadt meleg van, egyszál falloszban a volán mögött és az első ajtóból senki nem megy tovább... az Achunban amint tolják a szekeret, vagy elmennek az operabálba ....szóval mégiscsak meghibbant ez a szerencsétlen. De szerencsére nem dühöngő. Egyenlőre nem kell kényszerzubbony.
gesa
Benkő egy nagy gyerek, aki még mindig szeret játszani a l(r)ibikókákkal!
szöszmösz
Lehet, hogy a Benkő egy perverz disznó, de a kukkolók vagy lesi fotósok sem különböznek Tőle. Nem vagyok Benkőnél járatos, de biztos, hogy a terasz nem a turista úton van, valószínű a felvétel sem mobillal készült, mert akkor túl közel kellett volna menniük és az "ismerős" hang az erdőben ahogy malacságokat suttog. No meg aztán pucérkodás az nem szexelés.A fotókat a szerkesztőségbe vitték, és nem ingyen adták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.