A Vitézy Dávid által kért újraszámolás csak tovább bonyolította a helyzetet – mondta el Karácsony Gergely csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Itt van Karácsony Gergely rendkívüli bejelentése
Fotó: Facebook/Karácsony Gergely

Úgy véli, az újraszámolásra beszállított szavazólapok körül is több a bizonytalanság, és elmaradtak olyan kontroll-mecahnizmusok, amelyek szerinte nem biztosítják, hogy minden törvényes és jogszerű lesz az újraszámolás.

Karácsony Gergely szerint egyetlen megoldás van arra, hogy eldőljön, ki legyen Budapest főpolgármestere október 1-től: új szavazást kell kiírni a főváros teljes területére.

Budapest jelenlegi vezetője péntek este 6 órára demonstrációt szervez az Akadémia utcára, azt kéri, aki egyetért vele, adjon ennek hangot.

Forrás: Facebook

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Philip Marlowe
@jesz: Lehet, hogy igazad van, de Karácsony eddig még az újraszámolásról sem akart hallani, most meg már újraválasztásról beszél.
Nyílván mindkét fél azt a megoldást fogja favorizálni ami számára kedvező kimenetelű.
De mint fentebb írtam, én úgy látom az itteni hozzászólásokból is, hogy senkinek nem volna ellenére, ha Vitézy nyerne.
Csak az a kifogás ellene, hogy Szentkirályi az ő javára lépett vissza.
vitriol
vitézi erre a felvetésre hisztériás rohamot kapott, mondván, hogy Karácsony addig szavazna újra és újra ameddig nem ő nyerne!
túszulejtettország
Egy biztos, az új választás az el lesz csalva Vitézy javára. Beköltöztetett kiokosított írástudatlan fidesznyik, venezuelai,
kínai, vietnámi szavazók segítségével.
Sztyepospista
Minden - NORMÁLISAN GONDOLKODÓ - ember tudta, hogy a Xandra inditása, a fidesz játszmájának a része volt csupán. Azzal is MINDENKI tisztában volt, hogy vissza fog lépni. Kérdésem : VISSZAFIZETI-E a hölgyemény a ráforditott reklámkampány költségeit ? Merthogy azt is az ADÓFIZETŐK fizették ?
Dr. Proktor
@Philip Marlowe: Az itt az nem ott... nehogy már kocsmákban, fórumokon és egyéb helyeken dőljön el hogy ki lesz a főpolgi! Főként ne a karmelitában...
Dr. Proktor
Vitézy, ha nyer, végig magán viselhetné a csalás és megtévesztés terhét - már ha van neki önérzete, ami egy szakembertől elvárható de egy politikustól nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.