Román videóbeszámoló az újpestiek különvonatos kirándulásáról, avagy miért nem láthatják a magyar csapat szurkolói Bukarest nevezetességeit.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
ha román csendőrfőnök lennék, én is így döntenék. de az is lehet, hogy az újpestiek nem is kíváncsiak, és nem is terveztek turistáskodni.
Vera1944
Háterre az ottélő magyarok fognak ráfaragni, megint beléjükkötnek majd ha kell hanem. Sajnálom az ottélő magyarokat.
gondolkodo
@Vera1944: A sok hülye, arra nem gondol, hogy mi lenne itt, ha Erdelylyel kapnánk 3 millió román nemzetiségit is!
Vera1944
Igen azok is ott élnek és nem is akármilyen körülmények között. Irdatlan mélyszegénységben, alultápláltan, iskolázatlanul, stb. stb . ilyenből itthon is akad bőven, azokkal sem tudunk mit kezdeni.
Bánát
ebben az országban mindenki paranoiás??
gesa
Nehéz felfogni, hogyan akarnak "Nagy Magyarország"-ot. Talán az egy db vadászgépünkel, vagy az amortizálódott hadsereggel háborút akarnak inditani Erdély visszaszaerzéséért. Egy másik háborút már elvesztettünk, ez lett a következménye. Akkor rossz lóra tettünk. Nem szítani kellene a feszültséget, hanem a román állammal jó diplomáciai kapcsolatot kialakitani és azon keresztül mindent megtenni, hogy az országtól elszakitott részben élőknek jobb legyen, így viszont bosszúból ott tesznek alájuk, ahol csak tudnak. A békés és okos megoldásokkal többre vihetjük az ügyet bármi másnál. A Jobbiknak az a törekvése, ahogyan megoldaná a c.kérdést szimpatikus, ezzel sok választót édesgettek magukhoz, még én is hajlottam. De! Erdély visszaszerzése csak háborúval lehet, azt pedig nem akarom! A politikusok akasztását sem akarom, felelősségre vonásukat igen. Az utólsó kettő olyan érv számomra , ami "piti" dologgá degradálja a c. kérdést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.