Világunkat a sokszínűség teszi érdekessé, vonzóvá. A különböző népek kulturális szokásai sokszor teljesen eltérnek egymástól, amelyek ágynál és asztalnál is megnyilvánulnak. Az alábbiakban néhány érdekes intim szokásról olvashatunk.

Forrás: hazipatika.com
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zia
Főleg Afrikában figyelhető meg az úgynevezett infibuláció, amikor a csiklócsonkítást hajtanak végre, más népeknél a törzs egyik kijelölt férfi tagja nyilvános szex-mestere lesz a felserdült lánynak.

Azért én örülök, hogy nem oda születtem........és Szamoán sem szeretnék élni.

Az eszkimók kedves szokása a férfiaknak bizonyára örömöt okoz.....

reallatas
Hosszas évek során professzionálisan kifejlesztett nyelvteknikám, teljes csődje lenne, ha nem volna a kis műszere a nőknek a maga helyén. Tudniillik egy igazi orgazmust átélő nő, az effajta módszerrel, no az nekem is határozott örömet okoz mindíg. A férfi önzésnek soha nem voltam gyakorlója, a női öröm s annak mindennemű megnyilvánulása, igenis növelte minden esetben a férfi büszkeségemet.
reallatas
@zia: Tudod az én szememben nincs igazán szebb női ábrázat, mint mikor teljes kielégüléssel zárja az akkordot. Bevallom ímádom ezt a jelenséget. De meg is teszek érte mindent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.