Botox-injekciók vagy ráncfeltöltő injekciók nem elégségesek a jelentkezéshez.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Afreen
Jééé, pedig a minap még azt olvastam, hogy a kacsacsőrű emlős kihaló félben lévő faj.
engem
műhaj
műszáj
műv@l@g
műköröm
műcsöcs
műp.cs
műszem...
bumerang11
@csutak: Nem hinném, hogy egy nem jogi fórumon tele kellene tömni egy szöveget jogi terminus technikusokkal. Tudom, mit beszélek, az orvosi egyetemet itt végeztem, Magyarországon (édesanyám magyar), a jogot utána Nagy-Britanniában. Ott élek, ott folytatom a praxisom, az egészségügy a szakterületem és alkalmasint nem csak betegeket, orvosokat is képviselek.

Jelenleg a szabadságom töltöm itthon, és megdöbbentett az a valóságos háború, amit orvos (dr. Szemerey Balázs István) és hajdani paciense (László Erika) folytatnak egymással. Ennek elsősorban jogvitának (a bíróság előtt) és nem kölcsönös piaci ordítozásnak kellene lennie.

Nem vagyok elfogult, egyik féllel sincs kontaktom. És ha azt mondom, hogy ezt az alpári hangnemet, vádaskodást kint egyetlen orvos sem engedhetné meg magának súlyos következmények nélkül, akkor azt joggal állítom.
csutak
De sehol nem engedheti meg magának egy orvos azt, hogy halomra ölje betegeit büntetlenül csak Magyarországon!
Édesanyám orvosi "műhiba" (kevés volt a lóvé!) miatt halt meg, barátom a héten abba halt bele amit már öt éve lehetett látni a tüdőszűrő leletén!
Ezek orvosok?
Nem ezek Mengele utódai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.