A múltkor beszélgettünk a haverokkal, és rájöttünk, hogy szinte mindenki tart így vagy úgy szeretőt – írja egy 37 éves férfi. Nincs is ebben semmi rossz! Így van ez rendjén, legalább nem unjuk meg a házaséletet. Mindenki titokban találkázik, és sohasem vallunk a feleségeknek. Minek is? Mert amiről nem tud, az legalább nem fáj! Nem?

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

denesmonika
"Nincs is ebben semmi rossz." -
Hát persze. A hűtlen félnek biztos jó ezzel megnyugtatnia magát, lecsendesíteni a lelkiismeretét. Pedig, aki így gondolkodik, vagy amíg így gondolkodik, az inkább nyíltan vállalja fel, hogy nem egy monogám alkat, és ne ígérjen hűséget, ne mondja, hogy csak téged szeretlek.....

"Mert amiről nem tud, az legalább nem fáj! Nem?"
NEM. Mert akkor nagy valószínűség szerint nem igazán szereti az a párját, aki így gondolkodik. Ez biztosan érezhető a viselkedésén, a megnyilvánulásain is. Lehet, hogy már olyan gyanús jelei vannak a viszonynak, hogy már rég elbizonytalanodott a hűtlen fél párja. Ezzel egyidőben már megjelent valami nagyon rossz érzés is. AMI BIZONY FÁJ!!!
gondolkodo
"...szinte mindenki..."
"Szinte mindenki gyilkolt már életében és ez hozzá is tartozik -mondá a börtönlakó-, hiszen az itteni ismerőseim mind megtették már!"
Az, hogy a haveri társaságban midnyájan így vélekszenek, nem más, mint a similis simils gaudet igazsága!
zia
" Így van ez rendjén, legalább nem unjuk meg a házaséletet. "
Ha a felesége mondaná ezt hogy állna a szája?
Szerintem nincs rendjén! Ha én hűséges vagyok elvárhatom azt a partneremtől is !
Nyitott házasság? Nem tudom, nem próbáltuki, de bizonyára gyomor kell hozzá.....
És mondjuk ha jön a gyerek, ott lesz a kétely, biztosan az enyém? Akkor pont nem volt neki más? Vagy volt, de titkolja?

A szomszédunkban volt egy fiatal pár, nyitott kapcsolatban éltek.
Aztán megszületett a baba, és ők folytatták a nyito9tt kapcsolatukat, illetve a férj fel sem függesztette. Később elváltak, a gyereket elakarták venni az anyától, mondván, hogy fűvel-fával csalta a férjét. Mert amit a férj tett az mi volt? Az nem számít?
zia
Ja és nem hiszem el, hogy a feleség nem tudja.........vannak jelek amiket megértünk.
A dolog egyszerű, van aki szembenéz a tényekkel és jelzi a társának, van aki homokba dugja a fejét és hallgat, mert azt hiszi így soha nem hagyják el........pedig nem biztos.
ugyeugye
ahol megjelenik a hazugság egy kapcsolatban, ott vége mindennek. tapasztalatból mondom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.