A magyar színészek az Allen-dal nyomán indult nemzetközi mozgalomhoz csatlakoznak a kisfilmmel. Az előadó megnevezése: Hungarian Artists Against Homophobia, vagyis Magyar Művészek a Meleggyűlölet Ellen.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: antjud69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
@furfang: azért téma, mert a melegek a jogaikért küzdenek és hangot is adnak neki úton-útfélen, meg látványban is részesítenek minket, ha csendben lennének és élnék az életüket a kutya sem foglalkozna velük. A természetellenességet az ember zsigerből nem fogadja el. Legalábbis a többség. Biztos volt ilyen már az ősi világban is, de minden korszakban előbb-utóbb eltüntek, mert a fajfenntartásnak nem ez az útja. Aki ezt az utat választja, tegye, de ne kiáltson gyerekért, mert az már csúfok csúfsága lenne.
Garnela
@gesa: Tökéletes a megfogalmazás..ha ezt természetesnek kellene venni, mint ahogy szajkózzák az érintettek, már kihalt volna az emberiség...
Dr. Stein
Pont az ilyen akciókkal fordítják maguk ellen a toleráns vagy közömbös embereket. Most már én is azt mondom: Baszódjatok meg ti, fartúró köcsögök.
furfang
@gesa: úgy van ahogy mondod! Amúgy nem tudom mi a szösz bajuk van, Mo. mindig, mindenkivel toleránsabb volt más országoknál. A kutya nem törődne vele, hogy ki kivel hál, ha nem dugnák örökösen a szemünk elé a fajtalankodásaikat. A magyar nyelv milyen kifejező! Fajtalankodás, tehát a természet fajain kívül eső. Miért kellene nekem ezt természetesnek elfogadnom. Elégedjenek meg azzal, hogy szemet hunyok a dolog felett, csináljanak egymással amit akarnak, de ne parádézzanak. Szerintem az emberek 95 %-a így van ezzel. Mit akarnak még?
menasagh
Mindenki művész a maga nemében......az is aki képes élni a mai világban.
Az, hogy valaki egy olyan mázolmányt készít amit külön meg kell magyarázni, hogy valamelyest érthető legyen az alkotás és ezért művésznek titulálja magát, még nem jogosítja fel arra, hogy különbnek képzelje magát más embernél. A beteg emberek beteges felfogása, visekedése és hasonlók pártolása nagyobb bűn mintha ő maga követné el ugyanazt. A pártolás helyett a kutatást kellene fejleszteni, hogy kevesebb ember jusson hasonló sorsra.
gesa
@menasagh: hogy lett hirtelen ennyi beteg ember? Visszajutottunk az ókorba, talán ott volt ennyi prostifiú, mint most. Kiváncsi lennék akkor mi válthatta ki a tiltását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.