Mi választ el minket egymástól? A karma. A vasvégzet. A sors. A szexuális eksztázis kialvása. A szerelem elmúlása. Újabb csábítás. Az érdek. A mókuskerék, vagyis az unalom, a közöny. A páros magány. Szülők, barátok szuggesztív befolyásolása. A gyermektelenség. Uramisten! Majdnem ugyanazok a helyzetek, érzések, élmények, pozitív vagy negatív formában. Mit tegyünk? Annyi látható, hogy majdnem mindegyiknek valamilyen köze van a vágyhoz.

Forrás: ideal.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiwi
"Mi köt össze két embert? A ragaszkodás ahhoz, hogy együtt éljenek.
Mi választ el két embert? A ragaszkodás ahhoz, hogy kapcsolatuknak vége van.
Ez ilyen egyszerű? Igen, ez ilyen egyszerű.
De rettenetesen meg lehet bonyolítani."

:))
denesmonika
Hát sokszor tulajdonképpen annak, hogy nagyon rossz egy kapcsolat vagy éppen nagyon jó nem feltétlenül nagy, és sok dolog, hiba... a magyarázata. Úgy érezzük, hogy nagyon távol áll a kettő egymástól, de mégse olyan nagy a távolság, ha azt nézzük, mit tehetünk a másik irányba történő elmozdulás érdekében. Lehet, hogy apró változásokkal olyan minőségi változásokat érhetünk el a párkapcsolatainkban, akár negatív, akár pozitív irányban, hogy még magunk is meglepődünk.

De, ugye sokan ismerik ezt is: a szeretet és a gyűlölet nem áll távol egymástól, könnyen átcsaphat egyik a másikba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok