Ha egy celeb-fake-rieliti megszorongatja, sőt még meg-meg is előzi a Barátok Közt nézettségét, akkor ott el lehet gondolkozni. Most vagy az egyik ennyire jó, vagy mostanában a másik ennyire szar... :) (az utolsó bekezdés kamu pr szövege ofkorsz nemigaz, de az előtte lévő adatok magukért beszélnek...)

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: original
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
jó volt a hal a tortán szerintem... mondjuk tudatosan nem fogok valószínűleg odakapcsolni ezután sem, vagy várni, hogy na mikor lesz már, de ha úgy adódik, megnézem.

a barátokközt pedig mióta van ugyanolyan konstans szar/jó (megfelelő aláhúzandó). szerintem nem lett se laposabb, se több. ettől függetlenül, vagy éppen ezért még meg lehet unni.
original
mivel egyiket sem láttam, így nem mondok véleményt, de BK nem köt le mar vagy hat éve (nekem sikerült megunni :S). Annyit láttam hogy a vacsoracsatánál lényegesen jobb és szórakoztatóbb volt a hal a tortán, szóval lehet hogy tényleg egy jó riválist találtak a BK-nak. mármint műfajilag is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.