Védekezni kényszerülünk minden olyan ellen, ami a magyar értékeket sérti, márpedig a Sziget fesztivál is ezek közé tartozik! Sajnos a magas jegyárak ellenére is sokan ki fognak menni, lehet, hogy csak bulizni, viszont a magyar látogatók így belekerülnek egy olyan közegbe, amibe nem lenne szabad.

Feltöltő: zsolti
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zsolti
Na, pont az ilyen igazi penészesbajszú népinemzeti possadványokért érdemes a Szent Koronára átszoknia annak, akinek esetleg a kuruc.info már nem zizegteti meg a tarsolylemezét.
ugyeugye
@zsolti: már a múlt héten tele volt a Belváros olyan fiatalokkal, akik a szigetre jöttek. tehát nemcsak a belépő árát hagyják itt az országban.

utánuk lehet csinálni. ha meg nem tetszik az opera, nem kell oparába járni.
gondolkodo
Az, hogy a zsidó időszámítás szerint milyen évet írunk, ALAPVETŐ keresztényi műveltségi kérdés! A Szent Korona Rádió munkatársainak ezzel igazán tisztában kéne lenniük, mert a Koronát Jézus földi helytartója adományozta, bárhogy nézem is, Jézus zsidónak született, zsidóként élt és zsidóként halt meg!
Ennyit a felháborodott ciikírókról.
Söpredék? Kik Ők, hogy ítélkeznek? Olvasgassák az Írást, benne van: "Ne ítélj, hogy ne ítéltessél!"! Ez pedig "tiltó törvények" közé tartozik, tehát Nekik fokozottan be kell tartani!
Amíg mi -nem az IQ/EQ-jukról elhíresült celebeket exportálunk Afrikába, Dél-Amerikába, celeb-családot küldünk világkörüli útra, nincs nagy erkölcsi alapunk lenézni a hozzánk látogatókat, főképp, hogy pénzt is hoznak magukkal, ráadásul itt el is költik!
SELIG
Akinek nem tetszik, az ne menjen oda.
Ha annyira szar, akkor előbb-utóbb nem mennek majd az emberek és akkor úgyis bezárnák, mert nem érné meg. De ilyen úgysem lesz.
Addig meg legalább lesz dolguk az elégedetlenkedőknek.
bakokati
Felháborodtam és igen is mocskos szavak tolultak az ajkamra. Kedves cikkíró és nem tartom magam söpredéknek, mert ad egy, rendes adófizetö magyar ember vagyok, csak a világ másik táján, de ez mindegy a Sziget - fesztivált több évig látogattam és mindig is vittem a jó hírét. A buzizás, az gondolom azért megy ennyire, mert lehet, hogy ha az illetö belenéz magába, akkor talán azért annyira homofób mert az is. A gyomrom felfordul ennyi gyülölködés olvastán. Nekem nem hiányzik az, hogy egy ilyen söpredék író jöjjön és ún.szabadítson meg az igától. NEM KELL! TESSÉK MAGÁBA NÉZNI. Nem kényszer a disznótor akkor meg ne menjen, minden normális ember tudja, hogy a fesztiválokon szabadabban viselkedik az ember. A szigetnek megvolt a maga specifikus sziget - feelingje és higyje el a cikk szerzöje, hogy több fesztiválon is voltam, de sehol nem talákoztam a felszabadultság ennyire felemelö érzésével és ilyen sokrétü kulturális programmal. Csakis üdvözölni tudom ezt a kezdeményezést és továbbra is viszem a jóhírét. Eröt egézséget
szöszmösz
Ilyen szemét írást régen olvastam. Tíz évig dolgoztam a Szigeten. Igaz, hogy láttam részeg embereket, de ahhoz nem kell a Szigetre menni. Viszont egyszer sem láttam verekedést, az emberek türelmesek, kedvesek voltak egymással, idegbeteg veszekedést anyázást sem hallottam. Megkönnyeztem a down - szindrómás gyermekek műsorát azt látva, hogy az arra vonuló "mindenféle söpredék" megállva segítették tapssal, refrén énekléssel a műsort. Tanulhatnánk az elfogadást a Sziget lakóktól. Több barátom rendszeresen kiköltözik, azt mondják, legalább egy hétig nem akarnak öltönyt és nyakkendőt látni, és az sem zavarja őket, hogy piszkos lesz a lábuk. Hallottam orvost énekelni a karaoke színpadon, és sorolhatnám élményeimet. Nagyon sok okos és rendes emberrel találkoztam. A fiaimat most is kiengedném a Szigetre, igaz már nem kell nekik engedély.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.