Levegôt mérnek a fagylaltban és a jégkrémben, de ezzel nem vagyunk becsapva: attól lesz krémes és habos. Ám a fagyinak csak az ötödét teszi ki a levegő, egyes pálcikásoknál viszont az összetétel felét is adhatja. Az élelmiszermérnök szerint a többi adalékra is érdemes figyelni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Ilyen melegben egy kis hideg levegő kimondottan üditően hat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.