Azt hittem, urban legend, hogy a szülés után egy életre elmegy a férfi kedve attól, hogy nőként érjen gyermeke anyjához, ám egy pszichoterapeuta ismerősöm kijelentette: ő megtiltaná a férfiaknak, hogy bemenjenek a szülőszobára, mert olyan élményeket szerezhetnek, amelynek következtében a szexuális érdeklődése teljesen megszűnik asszonyuk irányában. Apukák, mi erről a véleményetek?

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cinti
Nagyon jó volt olvasni az édesapák részéről a poz.véleményeket. A mi babáinkat is "együtt szültük", ha elválunk tutkó nem ezért lesz.
perta
Ha tönkre megy nem az az oka.........
Diamont Frost
@szabosa /tegnap 15.46/
-- Te nagyon jólelkű EMBER vagy!!
Ha több hozzád hasonló lenne,------ boldogabb lehetne a világ. :))
Diamont Frost
Az én párom nem lehetett ott a gyerekei születésénél.... szerintem , most se vállalná....
Ez olyan, mint a karácsony.....Egészen már élmény, amikor a "Jézuska" hozza az ajándékot, mint amikor........ közösen dísziti a család a fát......
Diamont Frost
--folytatva a gondolatsort....
Ha készen kapja az apa a gyerekét,mondhatja azt:_ : a felesége "megajándékozta" egy gyerekkel,-------míg, ha jelen van a szülésnél, ------úgy vélheti: --- " megdolgozott" érte:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.